Helena Bastić priprema Maju Spahiju da i pjesmom osvoji svijet

Nakon što je osvojila titulu najljepše Hrvatice, Šibenčanka Maja Spahija marljivo se priprema za put u daleku Kinu i finale izbora za Miss Svijeta.

Maja tako usavršava svoj engleski, daje sve od sebe na kondicijskim treninzima, uvježbava folklorne točke, a jedna od njenih najdražih zadaća, kako otkriva, priprema je glazbene točke kojom će se predstaviti na natjecanju talenata.

I tu se sreća osmjehnula našoj lijepoj misici jer je za mentoricu dobila Helenu Bastić, vrsnu pjevačicu prekrasnoga glasa i školovanu glazbenicu.

Diplomirala solo pjevanje

Helena, koju publika pamti još iz vremena suradnje s kultnom grupom Bastardz, diplomirala je solo pjevanje na Sveučilištu u Grazu i s guštom je prihvatila zadaću da djelić svog bogatog znanja i scenskog iskustva prenese talentiranoj Maji.

– Maja ima velike potencijale i ja ću pokušati izvući iz nje maksimum, kako bi njen nastup u Kini bio što kvalitetniji. Pažljivo ćemo odabrati pjesmu koja joj najbolje pristaje i u kojoj se ona najbolje osjeća, vrijedno ćemo vježbati i ja sam uvjerena da će Maja zaraditi važne bodove – optimistična je Helena Bastić.

Helena ovih dana boravi u Zagrebu, gdje priprema promociju spota za pjesmu “Raj”, no ubrzo se vraća u Vodice koje su joj posljednjih godina dragi dom, pa će Maja i ona nastaviti s uvježbavanjem u šibenskom kazalištu, koje im je velikodušno ustupilo prostor.

izvor: slobodna dalmacija

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.