‘Honey Factory’: Za šibenske ljubitelje elektroničke glazbe večeras party na obali i na moru

Šibenski ljubitelji elektroničke glazbe početak ljeta obilježit će danas zabavom ‘Honey Factory’ koja će se istovremeno održavati na party brodu s prostorom ograničenim za samo stotinjak partijanera koji uspiju osigurati svoje mjesto na palubi, ali i na obali TEF-a.

Plovidba brodom počinje ukrcajem na šibenskoj rivi u 19 sati uz glazbenu kulisu Bake Juniora. Nakon zalaska sunca na pučini, za pultom će mu se na špici pridružiti beogradski DJ Kristijan Molnar, a onda slijedi uplovljavanje na Honey Factory gdje će se dvije zabave spojiti u jedan veliki party!

Party u TEF-u starta od 22 sata na prostoru oko šumice uz derutnu zgradu nekadašnje carinarnice na samoj obali nekadašnje tvornice. Za početak ljeta u ‘tvornici meda’ organizatori su osigurali gotovo 20 sati plesa uz DJ-e koji će se pobrinuti da party zaista bude vrhunski.

Tako će nastupit jedan od najjačih house DJ-a u regiji, Pytzek, kojeg će za pultom pojačavati jaka šibenska postava – Foxy i Lawrence Klein. Publika na kopnu, dakako, neće ostati zakinuta za headllinera s broda jer će Kristijan Molnar nakon uplovljavanja s Bakom Juniorom odsvirati i rolu za Honey Factory pultom.

Kad svane zora, lokacija pod borićima na obali TEF-a pretvara se u ambijent pogodan za žestoki after party uz obilje vrhunske glazbe te izležavanje, sunčanje i kupanje. Ulaznice za Honey Factory prodavat će se na ulazu po cijeni od 50 kuna, a za goste party broda upad je besplatan.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.