Horoskopski vodič za žene: Što tražite kod muškarca i evo tko to ima

Ilustracija

1. Tražim vjernog muškarca

Koji horoskopski znak je najvjerniji?

Muškarac Bik je gotovo sigurno najvjerniji. Njegova vjernost je toliko intenzivna da to može biti malo zastrašujuće s vremena na vrijeme!

No, možete započeti odnos s muškarcem Bikom jedino ako ste i vi zastrašujuće vjerni, jer muškarac Bik vam gotovo nikada neće oprostiti nevjeru.

Za manje intenzivno lojalnog partnera, muškarac Rak je savršen. Dokle god mu pokazujete poštovanje i naklonost (i dobro se odnosite prema njegovoj majci) on će vam biti predan, piše The earth child.

Muškarac Lav je također poznat po svojoj odanosti. Međutim, ta lojalnost može se smanjivati ako ga ne podržavate u svemu što radi. On će to tumačiti kao nedostatak podrške i u nekim slučajevima, to mu može ‘dati dozvolu’ da zaluta.

Muškarac Vaga je znak koji će se najvjerojatnije oženiti iz pogrešnih razloga, a glavni među njima je bijedni strah od samoće.

Ako morate odabrati samo jednog: Bik – jer vjernost je u srži njegove naravi.

3. Tražim nježnog muškarca

Koji horoskopski znak je najslađi i najnježniji?

Muškarac Riba je daleko najsuosjećajniji.  On osjeća ono što vi osjećate. Ako vi niste sretni, on je također nesretan. On je gotovo patološki nesposoban biti neosjetljiv.

Od svih znakova, muškarac Djevica najviše cijeni dobrotu iznad svega. To je najvažnija ljudska osobina po njegovom mišljenju. Ta dobrota se proteže na sve ljude koje upoznaje, ne samo na njegove prijatelje, partnera i obitelj. On doista ne može podnijeti okrutnost bilo koje vrste.

Ako morate odabrati samo jednog: I Djevica i Ribe će biti nevjerojatno dobri i nježni prema vama. Ipak, muškarac Riba može biti malo potrebit, tako da ćemo morati izabrati – Djevicu!

5. Tražim inteligentnog muškarca

Koji horoskopski znak je najinteligentniji?

Muškarac Jarac će vjerojatno biti najobrazovaniji. To nije nužno posljedica prirodne Bogom dane pameti. To je vjerojatno rezultat čiste odlučnosti. Muškarac Jarac ne voli biti na drugom mjestu u bilo čemu u životu pa tako i u obrazovanju.

Muškarac Jarac brine duboko o tome što drugi ljudi misle, stoga su njemu od velikog značaja sva ta slova koja stoje prije njegovog imena. Muškarac Djevica će najvjerojatnije biti obrazovan i kulturan. Ako tražite nekoga s kim možete voditi filozofske rasprave do ranih jutarnjih sati, onda ne tražite dalje. Muškarac Djevica će imati citat za svaku prigodu.

Čak i smiješna stvar koja vam se dogodila na poslu, njega će potaknuti  da parafrazira William Blakea, Allen Ginsberga ili Ambrose Biercea.

Ako morate odabrati samo jednoga: To će morati biti muškarac Djevica. Njegov intelekt ključa od  fascinantnih opservacija i učenosti.

6. Tražim strastvenog muškarca

Koji horoskopski znak je najstrastveniji?

Mislim da vjerojatno već znate odgovor na ovo! Muškarac Škorpion. Od svih znakova Zodijaka, nitko se ne povezuje više sa strašću od Škorpiona. Za muškarca Škorpiona, seks nije odvojena potraga, već je to je točka u kojoj je potrebno pronaći sve: ljubav, strast, slobodno vrijeme, istraživanje i zabavu.

Muškarac Ovan ima sirovu, grubu energiju. Ako tražite nekoga tko će voditi glavnu riječ, onda je to muškarac za vas.

Ako vam se sviđa seksualna raznolikost, uzbuđenje i opasnost, onda je muškarac Blizanac pravi za vas.

Ako morate odabrati samo jednog: Škorpion! On je “Mr. Strast“ cijelog zodijaka!

8. Tražim dobru, staromodnu romantiku

Koji horoskopski znak je najromantičniji?

Ako govorimo o klasičnoj, staromodnoj romantici  (ženi otvara vrata, daje vam svoju jaknu kada vam je hladno i slično) onda to mora biti muškarac Ovan. On sebe vidi kao ‘muškarca’ u bilo kojem odnosu. On je vrlo svjestan dužnosti koja dolazi s njegovim spolom.

Muškarac Škorpion uvijek održava iskru u vezi. Kao takav, on će biti oduševljen kada su stvari svježe i zanimljive. Dakle, od svih muškarac zodijaka, on će vas vjerojatno najviše iznenađivati s poklonima i romantičnim gestama na regularnoj osnovi.

Muškarac Riba je najromantičniji, ako govorimo o cvijeću, večerama uz svijeće itd. Njegov osjećaj za romantiku ne proistječe iz dužnosti (kao što bi se moglo reći u slučaju muškarca Ovna) i nije zaslijepljen od požude (što se lako može reći i za muškarca Škorpiona), to je romantika zbog romantike.

Ako morate odabrati samo jednog: Muškarac u znaku Ribe pobjeđuje. Nema skrivene namjere, njegove romantične geste su kodirane u svaki aspekt njegova karaktera.

10. Tražim elegantnog, otmjenog muškarca

Koji horoskopski znak se najbolje odijeva?

Muškarac Ovan je gotovo uvijek prikladno odjeven. Dakle, ako vidite nekoga tko nosi pravu odjeću za određenu situaciju, više nego vjerojatno je da je to muškarac Ovan.

Muškarac Rak voli kupovati odjeću, pazi na svoj stil i na sve detalje.

Muškarac Lav, na površini, pokazuje mnogo istih osobina kao i muškarac  Rak. Međutim, kao što Rak voli kupovati odjeću, muškarac Lav jednostavno želi biti obožavan.

Ako morate odabrati samo jednog: Pa, ako odjeća čini muškarca, onda će to morati biti Rak. On voli odjeću i za razliku od većine ljudi, on neće dati petama vjetra i žaliti se kada ga odvedete u shopping, piše portal atma.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.