Hrvatske misice lude za Trumpom, među njima i jedna šibenska: ‘Jako lijepo i njegovano izgleda’

Bivša Miss Universe Biljana Mančić je Trumpa upoznala 2006. godine u Los Angelesu u hotelu, kao i njegovu suprugu, Slovenku Melaniju, koja joj se nije baš svidjela.

– Meni je on zakon! Gotovo da mi je uzor. Pročitala sam nekoliko njegovih knjiga, kaže Miss Universe Hrvatske – kaže Biljana za 24sata.

– Baš sam komentirala s misicama Srbije i Slovenije kako se drži visoko. Ja da sam na njenome mjestu, susjede smo, rekla bih ‘Alo, ej, di ste!’. A ona kao da se sramila svog podrijetla, tako je ispalo. Uopće nas nije doživljavala. Iako, čitala sam nedavno da je omiljena, vjerojatno joj je PR rekao da bude normalnija. Mislim da se radi o egu – dodaje.

– Jako lijepo i njegovano izgleda. Sjećam se da mi je bio doživljaj upoznati gospodina Trumpa jer nije mala stvar kad ti priđe vlasnik jedne tako velike organizacije. Rukovali smo se i kratko popričali, moram priznati da sam zaboravila detalje razgovora – kaže Marijana Kužina koja je Trumpa upoznala u Trinidadu i Tobagu 1999. godine. Dodaje da je baš s prijateljima iz Amerike nedavno komentirala njegovu kandidaturu.

Iznenadila me potpora koju ima jer u početku su se svi zgražali. Mislim da govori ono što većina Amerikanaca misli, a bih li glasovala za njega? Hm, ne znam – kaže Marijana.

‘Nosio je šiltericu kako bi sakrio da nosi tupe’

– Tako je valjda htio sakriti tupe – našalila se Ivana Mišura, koja je Trumpa upoznala 2015. godine.

Kaže da je iznenadio misice dolaskom na doručak u njegovu hotelu u kojem su odsjele i da se upoznao sa svakom od njih pojedinačno.

Što ostale misice kažu, saznajte Ovdje.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.