Humanitarni koncert u Insidea: Uživajte u palačinkama, zaplešite i pomozite Krešimiru Paratu

Kako smo već pisali, Šibenčanin Krešimir Parat s tri godine obolio je od meningoencefalitisa, a od tada se nalazi u vigilnoj komi. Uskoro je uslijedila svakodnevna borba. Kako bi mu život bio barem malo olakšan prijeko mu je potreban takozvani vertikalizator, odnosno stajalica Horizon. Vertikalizator omogućava lakše disanje, uklanja spazam, a istovremeno mu pridržava glavu koju ne može držati sam.

Nacionalni park Krka za Krešimira je već izdvojio 16 tisuća kuna, a palačinkarnica Roll’n’Joy odlučila je pomoći prikupiti još 26 tisuća kuna za kupnju vertikalizatora tako da će deset posto od ukupnog prometa te deset posto od ‘bakšiša’ konobara odvajati upravo za Krešu.

A danas, nakon što se zasladite odličnim palačinkama i ubacite još koju kunu u teglicu, uputite se u Inside gdje će od 22 sata za Krešimira pjevati neumorni zabavljači, grupa Amigos te pjevački zbor Sv. Mihovila, dok će u pauzama atmosferu podizati popularni DJ Mika. Ulaznica koša svega 30 kuna, a svi koji žele pomoći to mogu učinit i uplatom na na žiro račun HR7423400093102577168, na ime Krešine mame Jelene Parat. (PBZ banka).

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.