Iako joj sin nije mogao biti prisutan na svadbi, mama je napravila nešto kako bi ga se sjećali

Anna Thompson silno je htjela da i njen sin Lake bude prisutan na njenoj nedavno održanoj svadbi – ali joj se ta želja, nažalost, ipak nije ostvarila.

Osmogodišnji je Lake naime, nakon dugotrajne bitke s leukemijom, tu istu bitku i izgubio u svibnju ove godine, pa su majka Anna i njen novopečeni suprug odlučili pokazati koliko im maleni nedostaje te su mu odali počast dirljivim fotografijama sa svadbe.

Fotograf je, uz pomoć fotošopa, obitelji omogućio da i Lake bude s njima na zajedničkoj fotografiji, koja je u isto vrijeme jako tužna i dirljiva, ali i predivna.

“Iako moja obitelj više nikada neće biti zajedno ovdje, na Zemlji, ponovno ćemo biti zajedno u Raju”, ispričala je Anna za Fox News.

“Ova mi je fotografija trebala više nego što itko uopće može zamisliti”

“Sigurna sam da je i Lake bio s nama i da nas je gledao za vrijeme svadbe te sam sigurna da se pobrinuo da nam taj dan bude za pamćenje. Iako sam taj dan zaista osjetila njegovu prisutnost, bilo je užasno teško napraviti obiteljsku fotografiju na kojoj nije bilo njega”, rekla je.

izvor:telegram.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.