Izbacila je 4 namirnice s jelovnika i izgubila 70 kilograma

Uz mnogo volje i truda, moguće je skinuti i 70 kilograma. To je pokazala i Australka Casey Gemmel kojoj je ovo pošlo za rukom uz pomoć vježbanja i prehrane iz koje je izbacila izvore ugljikohidrata

Prije četiri godine Casey Gemmel planirala je tematsku rođendansku proslavu za svojeg jednogodišnjeg sina. Svi su gosti došli odjeveni u svoje omiljene superjunake, a mama je odlučila glumiti djevojku od Batmana.

Kada su se dan kasnije počele dijeliti fotografije na Facebooku s rođendana, Casey nije bila zadovoljna svojim izgledom. Stala je na vagu i shvatila da ima 159 kilograma, i da je vrijeme da poduzme nešto za svoje zdravlje, piše portal zadovoljna.

Odabrala je zdraviji način života s kojim je u četiri godine skinula čak 70 kilograma.

4 namirnice za bolji izgled 
Skinula sam aplikaciju 5K Runner koja je obećavala da ću postati trkačica u osam tjedana. Aplikacija me poticala da budem aktivna, da trčim ili hodam ako sam bila lijena tog dana,prisjeća se Casey Gemmel.

Fizička aktivnost, dakako, nije bila jedina stvar koju je ova Australka učinila za svoje zdravlje.

Promijenila sam način prehrane tako što sam izbacila četiri namirnice sa svog jelovnika i ništa više. Bio je to veliki izazov za mene u 33 godini života, jer sam imala mnoge loše navike.

Tjestenina, kruh, sir i gazirana pića našle su se na zabranjenoj listi namirnica, a nakon nekoliko mjeseci počela je primjećivati promjene na svojem tijelu.

Najveći izazov u mršavljenju 
Biti motiviran za gubitak kilograma za Casey je bio najveći izazov na početku ove avanture. Upravo zato pomoć je zatražila od svojeg supruga, koji je iz podrške svaki dan s njom trčao.

Australka je u međuvremenu počela ići i u teretanu, a s gubitkom kilograma dobila je samopouzdanje da nastavi s novim stilom življenja.

 

Danas svojim iskustvima nadahnjuje druge, te objavljuje svoje transformacijske fotografije na društvenim mrežama  kako bi dala podršku svim ženama koje žele doseći svoju figuru iz snova.

Postoji tako puno ljudi poput mene, želim im dati do znanja da ima nade, zaključila je Casey Gammel.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.