Jeste li stvoreni jedno za drugo? Ovih 11 suptilnih znakova će vam to reći

Postoji li neka fiksna formula za dugotrajnu ljubav? Kako znamo da smo pronašli ‘onog pravog’. Malo smo ‘kopali’ i pronašli brojne znakove koji vam mogu pomoći razlikovati pravu ljubav od one površne, piše Živim.hr.

  1. Priča o poljupcu

Prema znanstvenicima način na koji se parove ljube pokazuje njihovu ljubav. Sigurno ste čuli o značenjima različitih poljubaca na različitim dijelovima tijela. No, ako bolje pogledate, poljubac govori puno toga.

– Polagan i dulji poljubac zatvorenih očiju jasan je pokazatelj da je vaš partner duboko zaljubljen u vas, čak i ako to nije savršen poljubac. Ovdje govorimo o poljupcu kad idete na posao, dolazite doma, kad ste se našli u gradu na večeri -govore stručnjaci.

  1. Poruka vs poziv

Par koji je zaljubljen, ozbiljnije će stvari radije obaviti telefonski ili licem u lice. A kad je riječ o porukama ne razmjenjuje samo rutinska pitanja, već nerijetko iznenade jedan drugoga spontanom, nježnom ili seksi porukom.

  1. Imate slične interese

Kažu da se suprotnosti privlače. No, još uvijek je vrlo važno imati slične interese, slične hobije i voljeti iste stvari kako bi taj odnos dugo potrajao.

  1. S njim želite podijeliti dobre i loše vijesti

Kad primite dobru vijest, je li vaš partner prva osoba s kojom to želite podijeliti? Isto vrijedi i za loše vijesti… Ako je to slučaj, možete biti sigurni da je on osoba za vas. Osim što vas podržava, on je i odlično rame za plakanje. Kada ste dovoljno kompatibilni, naći ćete utjehu u razgovoru s partnerom i u sretnim i tužnim vremenima.

  1. Ponekad se svađate

Studije pokazuju da se parovi koji se svađaju itekako vole. Svađa označava da ne držite stvari u sebi, ne ‘trpate’ ih pod tepih i da niste ogorčeni.

– Ako ste u romantičnom mjehuriću i još niste imali svađu ili neslaganja, vjerojatno se i dalje držite svog najboljeg ponašanju. Ovo nije loše, ali istina je da niste doista testirali vaš odnos te ste i dalje povezani na površnoj razini – kažu stručnjaci.

Svađe ne mislimo fizički, naravno, ali i određena neslaganja uvijek su prisutna u bilo kojoj vezi. Istraživanje je pokazalo da ako se u tri godine veze niste posvađali, da je riječ o nezdravoj vezi. Tada su se parovi već opustili i ako se ne svađate, to je čest znak povlačenja. Prepirke i jadikovanja u intimnoj vezi znači da vam je stalo.

Cijeli članak pročitajte OVDJE.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.