Jeste li znali da je motar zapravo prava delicija? Donosimo vam recept za prste polizat

Pratite nas i na društvenim mrežama:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Motar! Koliko smo samo puta ležali pokraj njega dok smo se lagano sunčali na nekim jadranskim stijenama… A vjerojatno nismo ni bili svjesni da ležimo pokraj jedne od najukusnijih samoniklih biljaka. Bere se u vrijeme kada se beru i šparoge, idealno krajem travnja, u svibnju ili lipnju. Savršeno pristaje uz ribu na gradele, rajčicu sušenu na suncu ili kao prilog uz gotovo bilo što. A Kasandra, inače autorica bloga Forking Croatia, od motara je napravila preukusan rižoto i laganu salatu.

Za salatu će vam trebati:

  • motar
  • 5 manjih krumpira
  • 3 jaja
  • vinski ocat
  • maslinovo ulje
  • sol, papar

Cijeli recept pročitajte OVDJE.

IZVOR: Dobra hrana/Kuha: Kasandra Draganić


Pratite nas i na društvenim mrežama:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.