Finale u Šibeniku

Još uvijek se stignete prijaviti na izbor za ‘Najljepšu mamu Hrvatske’

Još uvijek se stignete prijaviti na izbor za ‘Najljepšu mamu Hrvatske’ koji će se ove godine održati 23. svibnja u Šibeniku. Prijaviti se mogu mame iz cijele Hrvatske u dobi od 23 do 53 godine i to do 23. svibnja, a mogu sudjelovati na jednom od tri regionalna natjecanja po vlastitom izboru – 6. ožujka u Westgate City Centru u Zagrebačkoj županiji, 7. ožujka u HNK u Varaždinu te 21. ožujka u Bellavue Superior hotelu Šibenik.

Prijave traju do 10. veljače, a svoje mailove možete slati na n.mama.hrvatske@gmail.com.

Kako poručuju organizatori, ova manifestacija slavi snagu žena, te njihov značaj u današnjem društvu. Ideja je pokazati nešto posebno i drugačije. Svaka majka treba uz osnovne i vrlo zahtjevne obveze priuštiti sebi i odmor, vrijeme za druženje, nezaboravno iskustvo i zabavu. Druženje mama je okosnica ovog izbora ljepote koji ih zbližava i omogućuje im da stvore prijateljstva i poznanstva.

Kroz ovaj se izbor, osim prijateljstva i druženja, promiču kultura, običaj i turizam, a događaj uvijek ima i humanitarnu notu.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.