Kako izgledaju traperice s listom čekanja od 3000 ljudi? Iznenadit ćete se

Ako ste se pitali koji je najveći trend u trapericama ove sezone, upravo smo pronašli odgovor na to.
Jedan neočekivani model traperica trenutno se nametnuo kao najpopularniji zahvaljujući brendu Reformation. Njihove traperice s tričetvrt nogavicama na lagani trapez i cijenom od 128 dolara, što je oko 800 kuna, trenutno imaju listu čekanja od 3000 ljudi, kako piše Daily Mail, pa s pravom možemo zaključiti da je ovo trenutno jedan od vodećih trendova u trapericama.
Pitate se po čemu su toliko posebne? Kako navodi Daily Mail, sretnice koje su ih uspjele zgrabiti (jer su trenutno potpuno rasprodane) kažu da su jako laskave i iznimno kvalitetne te su, kako je naglasio i sam brend, napravljene od recikliranih materijala što im je svakako dodatni plus.
Dobra je vijest da Reformation dostavlja u Hrvatsku, a brend je najavio da će ih kroz nekoliko dana ponovo vratiti u prodaju, no ako vam se ne da čekati u redu za jedne traperice, slične modele pronaći ćete i u svim drugim popularnim high-street trgovinama, piše Index.

Foto: Instagram, Reformation

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.