Kakvu frizuru muškarci vole vidjeti na ženama

Screenshot/YouTube

Općenito je poznato kako o ukusima ne treba raspravljati. Također je poznato kako se shvaćanje ljepote razlikuje od osobe do osobe. Također je i nama ponekad lijepo nešto što muškom spolu nije – a vrijedi i obrnuto. Međutim, statistika ipak otkriva preferencije većine… Ovoga puta tema je naša kosa – i što je to muškarcima najvažnije u vezi naše grive, piše miss7

1. Plavuša ili radije brineta? Suprotno vjerovanjima, čak 71 posto muškaraca (u anketi tvrtke Garnier) tvrdi da bi se radije vjenčali s brinetom nego plavušom. Izgleda da se potvrđuje ona da se plavuše bolje zabavljaju, ali kad razmišljaju o ženi za zadržati… tamnokose prelaze u vodstvo.

2. Iskrice!  I muškarci vole sjaj i rado se ‘okite’ ženom i njenom sjajnom kosom.

3. Valovita kosa  Dugačke kovrče i valovita kosa su seksi, tvrde muškarci. Na drugom mjestu nalazi se sasvim glatka kosa – poput one poznate frizure koju je profurala Jennifer Aniston u ‘Prijateljima’.

4. Predugačko nije dobro!  Prema jednoj anketi 55 posto muškaraca smatra frizuru „dugački bob“ (ili kosa do ramena, odnosno ključnih kostiju) više seksi nego jako dugačku kosu. OK, i mi!

5. Pletenice su dobrodošle!  Boho pletenice omiljene su i u muškom svijetu. Smatraju ih seksi i slatkima.

6. Nešto je drugačije…

Često se muškarcima predbacuje da ne primjećuju promjene – osobito kad je riječ o našoj kosi. Moguće je da muškarci ne primjećuju male promjene jer ih (uglavnom) smatraju dobrima. Dakle, slobodno nabavi koju novu špangicu, primi se četke i promijeni frizuru.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.