Kilogrami se ne tope? Možda je u ovome problem

Svi znamo ponekad napraviti pogrešku kad je u pitanju naše zdravlje, no čak i ako preskočimo koji odlazak u teretanu ili si priuštimo obilniji obrok koji se sastoji od potpuno krive hrane, sve što nam treba da se vratimo na pravi put samo je malo motivacije.

Jutarnje tegobe

Namjeravali ste doći na posao samo s kavom, no nekako vam se u rukama našlo i pecivo? Nije to razlog da propadne cijeli dan. Pojedite pecivo, ali onda nastavite dan kako ste i namjeravali.

Rat s budilicom

Imali ste namješten alarm za jutarnje vježbanje, no čini se da ga je izdajnička ruka ugasila, a time i šanse za rekreaciju. Umjesto da se predate, jednostavno se podsjetite – jedno preskočeno vježbanje nije kraj svijeta. Možete nadoknaditi propušteno tijekom dana ili sljedeće jutro.

Ozljeda u (pravom) krivom trenutku

Već tjednima vam dobro ide – redovito ste u teretani i vidite rezultate – i onda se dogodi nezgoda te ne možete nastaviti s vježbanjem, već se morate oporavljati kratko vrijeme. Vjerujte nam, nije to kozmička poruka da odmah naručite jumbo pizzu i kutiju sladoleda. Jednostavno zamijenite vježbanje šetnjom ako ste sposobni za to i nastavite jesti kao da vježbate.

Nešto nije u redu s vagom

Svaki dan kad stanete na vagu, osjećate se kao da ste uplatili loto – znate da nećete pogoditi brojeve, ali se svejedno nadate. Ne dajte se obeshrabriti tim kliznim gramima. Nije sve u postizanju rezultata. Ako ste zadovoljni svojim životom i zdravljem, prije ili kasnije moći ćete ponovo zakopčati stare hlače. Samo morate biti uporni.

Izvro: tportal.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.