Koji su horoskopski znakovi najsebičniji

Nezgodna stvar s ovom osobinom je to što ljudi koji je češće pokazuju zbog svoje sebične prirode nisu u stanju vidjeti u čemu griješe. Iz njihove je perspektive problem u svima ostalima, a ne u njima, pa nije loše ponekad promijeniti perspektivu ili proširiti pogled informacijama izvana.

Možda će vam biti lakše prihvatiti to ako dio krivice možete svaliti na zvijezde, a kad prihvatite ono što je u njima zapisano, lakše ćete se suočiti s problemom i pomoći sebi da vas rjeđe doživljavaju kao sebičnjaka.

Kod ovih pet znakova horoskopa sebičnost je izraženija nego kod ostalih.

Ovan

Kad shvati da nešto želi, Ovan će to jednostavno i uzeti. Nema tu ništa loše ako niste pritom jedan od najodlučnijih znakova koji sebe voli stavljati na prvo mjesto, kao što je slučaj s Ovnom. Nađete li se u situaciji da na polici trgovine tijekom zajedničke kupnje naletite na posljednji artikl koji je oboma na popisu, pa makar to bila samo čokolada, od Ovna možete očekivati bespoštednu borbu do zadnje kapi krvi kako bi to završilo u njegovim kolicima. Taman da ste to i željeli kupiti za njega, Ovan će razloge zašto to mora završiti u njegovim kolicima sipati iz rukava, pri čemu se neće libiti ni laganja.

Ovnovi, žrtvujte se ponekad. Shvaćamo da mrzite tu nelagodu koju osjećate kad niste na prvom mjestu, ali to je sastavni dio života. Pustite i drugima da nekad ugrabe onaj najslađi, posljednji zalogaj.

Bik

Iako je Bik predstavnik stabilnosti i pouzdanosti, njegov nagon za sigurnošću često ga može odvesti u pohlepu i materijalizam. Osim toga, može postati preosjetljiv, suviše emocionalan i pretjerano posesivan. Djevojka rođena u ovom znaku svog će dečka natjerati da joj kupi novi šešir za njezino vikend putovanje na sunčani otok. Ista ta obrušit će se drvljem i kamenjem na djevojku u čijim očima primijeti žudnju dok gleda njezinog dečka.

Bikovi, prestanite neprestano tražiti sve više i više. Pokušajte svoj odnos graditi na onome što imate. I čemu ta agresivnost? To je samo vaše i nema potrebe stalno to dokazivati.

Blizanci

Blizanci mogu biti sjajni kad su susretljivi i prilagodljivi, no u stanju su to naglavačke okrenuti i prije nego shvatite što vas je snašlo. Zbog svoje prevrtljivosti često ih se smatra ispraznima i površnima. Neka vas ne iznenadi ako se u tijelu Blizanca kojega ste upravo dovezli na zabavu pojavi potpuno druga osoba. Ne budite u zabludi da vam je samo željela učiniti vožnju ugodnijom jer svom okruženju Blizanci se prilagođavaju zbog svojih osobnih sebičnih pobuda, piše tportal

Blizanci, morate se potruditi biti zadovoljni samim sobom. Nikoga nećete impresionirati svojim stvarčicama ili reputacijom. Ako netko visi s vama okolo, to je zato što mu se sviđate vi. Odbacite lažnu osobnost i pokušajte se osjećati udobno u vlastitoj koži.

Lav

Sve što vide Lavovi obično moraju i imati, pa nije iznenađujuće da imaju veliku dozu sebičnosti. Neustrašivost Lava u borbi s preprekama koje mu se nađu na putu je izvrsna, ali kad ugleda nešto što želi, za sve ostale igra je završena. U očima Lavova njihovo je ime ispisano na sve do jednoj stvarčici koju žele, bez obzira nalazi li se na toj stvarčici upisano još nečije ime.

Lavovi, prepustite nekad i drugima svjetla reflektora. Želite li zadržati prijatelje, morat ćete se malo i žrtvovati.

Djevica

Pedantne Djevice svojim oštrim okom će uočiti svaki nedostatak, neprimjereno ponašanje ili radnju. Ova osobina pruža im izvrsnu mogućnost da porade na sebi, no Djevice u tom slučaju imaju zamućen vid i prve su kad treba kritizirati druge. Nije lako biti težak prema sebi, ali nije lako ni drugima kad ste teški i kritični prema njima. Osim toga, to što Djevice ne mogu biti kritične prema sebi, ne znači da i drugi ne mogu.

Djevice, ako nitko ne traži vaše mišljenje, prestanite razmišljati o tome kako biste se vi nosili s određenim stvarima i pokušajte osvijestiti da je onaj kome se obraćate potpuno različita osoba. Ostavite se kritika i pustite prijatelje da stvari koje se tiču njih rješavaju na svoj način.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.