Krenite stopama Natalie Vodianove ili Karoline Kurkove na pre-castingu Agencije Relatum Models

Šibenčanke su oduvijek plijenile pažnju svojom ljepotom kako na izborima za Miss tako na modnim pistama, ali i pred objektivima modnih fotografa stoga je poziv agencije Relatum Models, s uredom u Zagrebu,koja, pak surađuje s vodećim svjetskim modnim agencijama te zastupa modele iz mnogih zemalja Europe, Azije i Amerike, upravo za njih.

Open Call Casting Croatia

U povodu najave dolaska pariške modne agencije VIVA Paris, agencija Relatum Models pod vodstvom Marka Lovrića, modela i scouta, organizira pre-casting  ‘Open Call Casting Croatia 2015.’

Pre-casting za područje Dalmacije održava se u Splitu, Hotel Radisson Blu, 7. ožujka 2015 (subota), u vremenu od 14.00h do 18.00h. Relatum Models traži djevojke, zainteresirana nova lica do 24 godina starosti, minimalne visine 174 cm.

Djevojke u dobi od 17 godina ili mlađe, mole se da dođu u pratnji jednog roditelja ili skrbnika, te da ponesu cipele sa visokom petom i dođu bez make-upa.

Pre-castinzi se organiziraju i u Zagrebu (Hotel Esplanade, 14.ožujka, subota), u Opatiji (Hotelu Milenij, 8. ožujka, nedjelja) i Osijeku (Hotel Osijek 15. ožujka, nedjelja).

Inače…

Agencija VIVA Models Paris jedna je od vodećih modnih agencija, sa uredima u Parizu, Londonu i Barceloni, a otkrila je poznata modna imena kao što su Natalia Vodianova, Karolina Kurkova, Raquel Zimmermann, Maryna Linchuk i druge.

Više informacija o agenciji Relatum Models i pre-castinzima možete pronaći na stranici www.relatummodels.com.

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.