Kuhani đin oduševljava goste Adventure, a evo kako ga možete pripremiti kod kuće za božićni tulum!

Kuhano vino već je odavno postalo neizostavno piće za ugrijati se kad su vani niske temperature, no piće koje je lani oduševilo goste Adventure, a ni ove godine ne vlada ništa manja pomama za njim, svakako je kuhani đin!

Pronašli smo nekoliko recepata kako ga i vi sami možete pripremiti kod kuće i razveseliti društvo za božićni tulum.

đin kuhani

Zagrijte 200 mililitara soka od jabuke sa žličicom meda i u njega dodajte cimet, klinčiće, đumbir i po želji zvjezdasti anis. Pričekajte da zakuha i ugasite plamen. Skinite s vatre i u sok dodajte 25 mililitara đina i po želji na kolutiće narezanu jabuku ili naranču.

U drugoj verziji nasjeckajte nasitno đumbir i koru naranče, ubacite sok od jabuke i dodajte začine. Zagrijte u loncu na srednje jakoj vatri desetak minuta, pa potom skinite s vatre i ulijte đin.

Količinu soka i đina prilagodite po vlastitom ukusu.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.