Lidija Bačić obračunala se s Brunom Šimlešom: ‘I vi se smješkate na portalima da bi dobili novac’

LIDIJA BAČIĆ odlučila se na Instagramu obračunati s Brunom Šimlešom zbog jednog njegovog teksta u kojemu je spomenuo nju i njezino naslikavanje na plaži.

“Poštovani gospodine Šimleša,

Vaša kolumna se u velikom dijelu oslonila na moju guzicu i sise, a u pokušaju da kažete nešto vrijedno spomena o trivijalnoj fotki sa plaže( gdje sam, zamislite čuda, u kupaćem) i sami ste postali trivijalni.

Kontradiktorno je stajati iza stava u kojem kažete da mi pjevačice ( pri tome zaboravljate i golišave pjevače: Gobac, Mrle i Prlja, Adam Levine, Mercury, Iggy Pop i niz drugih…) prodajemo tijela za lajkove i klikove koje onda naplatimo koncertima i sponzorstvima.

Pa i Vi pišete o ljubavi i smješkate se na portalima i facebooku, a sve da bi dobili novac ili sudjelovanje u osrednjim emisijama poput dokumentarne sapunice SAMO NEBO ZNA ( ne kazem da nije uspjela i bila gledana iskljucivo zbog Vas, Vi ste od sebe dali najbolje što znate).
Zvati se piscem a biti tako površan je prilično začuđujuće, ja na Vašem mjestu ne bi javno pisala nesto o čemu nemam pojma.

Glazba i popularnost su i vizualni.Novo je vrijeme.
I ja mogu secirati komentare na Vas.

Naprimjer komentari na portalima o Vama kako Vas žene vide su: “šamarala bi ga samo da mu maknem taj smiješak s lica” , “uuu…i emisija mu je njanjava kao i on”, “smor”…itd…
Muškarci Vas vide puno kraće i konkretnije: “licemjerni šarlatan”, “reciklator američke self-help literature”…”, napisala je u prvom dijelu svog “otvorenog pisma” Lidija.

izvor:index.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.