Ljubavni horoskop za lipanj: Vaga zaljubljena, Blizanac u paralelnoj vezi, nestabilno kod Strijelca

OVAN
Ako ste u vezi:

Venera će na početku lipnja praviti trigon s Plutonom što će u vašu emotivnu vezu unijeti više strasti i donijeti potrebno osvježenje. Ulazak Venere u znak Blizanaca usmjerit će vas na više zabave, poboljšat će vašu komunikaciju s voljenom osobom i motivirat će vas da preuzmete inicijativu u zajedničkim aktivnostima. Otići ćete s partnerom na izlet.

Treća dekada lipnja/juna će vam biti prilično nestabilna u odnosima sa partnerom. Venera će praviti opoziciju s Jupiterom i kvadrat sa Neptunom. Bit ćete skloni tajnama u ljubavi. Vaš partner će otkriti vaše tajne, a ako ste imali aferu i prevarili ste partnera, doći će do ozbiljnih problema između vas dvoje i zahlađenja u odnosima. Potrudite se da izgladite situaciju.

Ako ste slobodni:

Početak lipnja donijet će vam susret s osobom u koju ćete se zaljubiti jer će na vas djelovati nevjerojatno privlačno. Odmah potom ćete početi izlaziti i sam početak veze će biti vrlo dinamičan i pun naboja. Vaša romansa će kratko trajati jer će vam kraj lipnja/juna donijeti neslaganja. Otkrit ćete kako vam vaš novi partner nije vjeran. To će u vama izazvati potrebu da mu uzvratite istom mjerom i ući ćete u paralelnu vezu.

Stariji Ovnovi će nepromišljeno uletjeti u vezu s osobom koja će ih privući na jednoj zabavi. Ubrzo ćete saznati da vaša nova simpatija nije slobodna i da želi s vama tajnu vezu. To vam neće odgovarati, ali ćete odlučiti nastaviti vezu.

BIK
Ako ste u vezi:

Prva polovina lipnja donosi vam potrebu za poboljšanjem komunikacije s voljenom osobom. Primjećujete kako ste se udaljili i kako između vas nema dovoljno dinamike. Mars će praviti trigon s Neptunom, što će vam donijeti bolji osjećaj za potrebe vašeg partnera. Umjesto riječi, važnija će biti djela. Potrebno je da pružite partneru ono što mu je potrebno od vas.

Opozicija Marsa i Saturna sredinom lipnja će unijeti veliku napetost u vaš emotivni život. Moguće su ozbiljne svađe i prekid komunikacije zbog velikih razlika u mišljenjima. Teško ćete nalaziti zajedničke teme za razgovor i rješenje za ono oko čega se nećete moći složiti. To će dovesti do zahlađenja između vas dvoje koje će potrajati duži period.

Ako ste slobodni:

Lipanj/jun vam donosi dinamična događanja u ljubavi. Upoznat ćete osobu s kojom ćete započeti emotivnu vezu. U početku će veza biti skladna i imat ćete dojam da ste pronašli nekoga tko vam u svemu odgovara. To će trajati kratko jer ćete već sredinom mjeseca upasti u ozbiljne nesuglasice zbog razlika u onome što želite od vaše veze. Do kraja mjeseca ćete imati ljubomorne scene. Otkrit ćete da je vaš partner prevrtljiva osoba i razočarat ćete se. Izaći ćete iz veze do kraja lipnja.

Stariji Bikovi pokušat će se približiti osobi koja ih privlači ali će uvidjeti da ih razdvajaju razlike u međusobnim potrebama i da imaju različite poglede na život. Moguća je samo kraća avantura, ali vas to neće mnogo zanimati.

BLIZANCI
Ako ste u vezi:

Početak lipnja vam donosi više dinamike i usmjerava vas ka nalaženju načina da vašu vezu s partnerom osvježite. Potrebno je promijeniti nešto u vašem pristupu voljenoj osobi kako biste se bolje razumjeli. Sunce će 10. lipnja praviti opoziciju s Jupiterom i dovest će do neslaganja s partnerom oko međusobnih potreba u ljubavi. Osjećat ćete se neshvaćeno.

Druga polovina lipnja/juna počinje vam kvadratom Jupitera s Neptunom, što će dovesti do neslaganja oko zajedničkih ciljeva. Nedostajat će vam i volja i sredstva za ostvarenje onoga što ste planirali. Partner će vas opterećivati onim što nećete moći ni prihvatiti ni razumjeti. Emocije će zahladiti i može se dogoditi da utjehu potražite kod druge osobe.

Ako ste slobodni:

Vaša potreba da budete u centru pažnje i da vodite zanimljive i neobične razgovore donijet će vam poznanstvo s osobom koju će ta vaša osobina oduševiti i koju ćete lako privući. Ući ćete u neobaveznu vezu jer će vam vaša simpatija već na početku otkriti da je zainteresirana samo za avanturu. Uskoro ćete upoznati još jednu osobu atraktivnog izgleda i ući ćete u paralelnu vezu. Ubrzo ćete shvatiti da vam ni jedna ni druga osobe ne donose ono što vam najviše treba u ljubavi.

Stariji Blizanci će se naći u centru pažnje osobe koju će upoznati na jednoj zabavi. Česte telefonske pozive i duge razgovore će sredinom mjeseca zamijeniti viđanja i izlasci, ali vas ta osoba neće privući dovoljno da biste ušli u vezu.

RAK
Ako ste u vezi:

Trigon Venere s Plutonom na početku lipnja unijet će više strasti u vašu vezu s voljenom osobom, što će pozitivno utjecati na vaš odnos. Potrebno vam je više zabave i izlazaka pa se potrudite da partnera zainteresirate i da unesete potrebnu dinamiku u vašu vezu. Pronađite dovoljno vremena i prostora za intimne momente s vašim partnerom.

Sredinom lipnja Mars će praviti opoziciju sa Saturnom i unijet će nemir i velike napetosti u vašu emotivnu vezu. Ukoliko postoje ozbiljne nesuglasice i neslaganja duži period, posebno ukoliko ste imali i aferu za koju je vaš partner saznao, moglo bi doći do ozbiljnog zahlađenja odnosa, udaljavanja, čak i raskida. Budite otvoreni za kompromis.

Ako ste slobodni:

Zaljubit ćete se u osobu s kojom ste imali prijateljski odnos i odlučit ćete prijeći granice prijateljstva. Već duže vrijeme osjećate kako između vas postoji snažna privlačnost, ali se do sada niste usuđivali napraviti prvi korak u tom pravcu. Kada to učinite, neće biti moguće vratiti se na staro. Iz ovoga može nastati skladna veza koja može trajati dugo vremena, ali će sam početak biti prilično težak, pun izazova i prepreka. Oboje ćete biti skloni sumnjama i nepovjerenju.

Nešto stariji Rakovi će se upustiti u avanturu s osobom koja ih privlači ali će već sredinom lipnja/juna naići na velika neslaganja, što će njihovu vezu dovesti na rub raskida. Razmislite koje su vaše stvarne potrebe u ovoj vezi.

LAV
Ako ste u vezi:

Trigon Venere s Plutonom na početku lipnja donijet će povoljne mogućnosti vama i vašem partneru da ostvarite jedan važan cilj. To će vas zbližiti. Potrebno vam je više zajedničkih aktivnosti, što ćete u prvoj polovini ovog mjeseca uspjeti organizirati. Vaš partner će biti spreman prihvatiti vašu inicijativu i prijedloge. Uživat ćete u zajedničkoj zabavi.

Druga polovina lipnja/juna će biti napeta zbog opozicije Marsa sa Saturnom i Plutonom. Neke tajne koje ste vi krili od voljene osobe i ona od vas izaći će na vidjelo i dovest će do udaljavanja i gubitka povjerenja koje ćete teško moći povratiti. Potrudite se da budete iskreni i preuzmite odgovornost za vlastite greške jer tako najmanje možete izgubiti.

Ako ste slobodni:

Upoznat ćete na početku lipnja osobu koja će vas privući na prvom mjestu fizički i s kojom ćete ubrzo ući u avanturu koja će u početku odgovarati i vama i vašoj novoj simpatiji. Oboje ste po prirodi zahtjevni i volite dominirati, što će otežavati ostvarivanje sklada. Umjesto da prekinete vezu, vi ćete se zaljubiti jedno u drugo i ulazit ćete u ljubomorne rasprave.

Nešto stariji Lavovi će i pored dobronamjernih savjeta bliskih prijatelja odlučiti započeti vezu s osobom koja ih neodoljivo privlači. Nakon kratkog vremena ćete uvidjeti da je vašoj simpatiji glavni cilj da vas što bolje iskoristi, piše portal Atma.

DJEVICA
Ako ste u vezi:

Tijekom lipnja ćete imati prilično promjenjive i napete odnose s partnerom. Najviše nesuglasica bit će u vezi zajedničkih ciljeva gdje se nećete moći dogovoriti i gdje će svatko inzistirati na svojim prijedlozima. Sunce, Merkur i Jupiter će praviti kvadrat s Neptunom u vašem polju ljubavi, što će dovesti do nerazumijevanja i konflikata između vas i voljene osobe.

Kako biste ublažili napetosti u emotivnoj vezi, potrudite se da voljenoj osobi pružite ono što želi u odnosu s vama, a to je tijekom lipnja/juna više izlazaka, zabave i zajedničkih aktivnosti. Vi ćete biti skloni više pažnje obraćati na nevažne sitnice, a propuštat ćete važne stvari. Kvadrat Venere s Neptunom vas upozorava da izbjegavate laži i neistine u vašim odnosima.

Ako ste slobodni:

Osjećat ćete snažnu privlačnost prema osobi koju ćete upoznati na jednoj zabavi. Kako ste već duže vrijeme zaljubljeni u nekog drugog, novo poznanstvo će vam donijeti pomiješane osjećaje. Pokušat ćete se angažirati na dvije strane jer će vam biti važno da s nekim uđete u vezu. Pri tome ćete se suočavati s brojnim preprekama i razočaranjima. Nova simpatija će se pokazati kao loš izbor. Više šansi ćete imati s osobom s kojom se od ranije pokušavate spojiti. Budite ustrajni.

Nešto starije Djevice će primijetiti da se sviđaju osobi koja je često u njihovoj blizini kada su u istom društvu. Radi se o komunikativnoj i kulturnoj osobi koja će vas početi privlačiti. Prihvatit ćete prijedlog da se vidite nasamo. Veza je moguća.

VAGA
Ako ste u vezi:

Trigon Venere s Plutonom na početku lipnja utjecat će na poboljšanje vaših odnosa s voljenom osobom tako što će vas usmjeriti na preuređenje zajedničkog životnog prostora i unijet će više intimnih trenutaka u vaš zajednički život. Pojačat će se vaša strastvenost. Više pažnje ćete poklanjati članovima obitelji. Otići ćete s partnerom na zajedničko putovanje.

Opozicija Marsa koji vlada vašim poljem ljubavi sa Saturnom sredinom mjeseca će vam donijeti neslaganja s partnerom u vezi zajedničkih ciljeva, naročito onih dugoročnih koji su povezani s kućom i obitelji. Vi ćete biti zaokupljeni samim sobom i poslovnim obavezama pa ćete zapostavljati partnera. Na kraju lipnja/juna uspjet ćete prevladati nesuglasice.

Ako ste slobodni:

Osoba koju ćete upoznati preko poslovnih ili školskih aktivnosti će vas snažno privući i zaljubit ćete se. Uvidjet ćete da vaša simpatija pokazuje znakove naklonosti i ubrzo ćete postati intimni. Nakon toga će započeti komplikacije jer će vam ubrzo postati jasno da je to osoba koje nema osjećaj za potrebe drugih i za vjernost jednoj osobi. Do kraja mjeseca ćete imati više konfliktnih situacija, ali nećete odlučiti prekinuti vezu jer će privlačnost prema partneru biti jača od vas.

Starije Vage će idealizirati osobu koju su nedavno upoznale i pokušat će je bolje upoznati. Počet ćete zajedno izlaziti i češće se viđati, ali ćete do kraja mjeseca prekinuti viđanje jer će vas razočarati ono što saznate u vezi druge osobe.

ŠKORPION
Ako ste u vezi:

Trigon Venere s Plutonom na početku lipnjadonijet će vam više sklada u odnosu s voljenom osobom. Slično ćete osjećati i razmišljati pa ćete se lako dogovoriti u vezi zajedničkih planova za idući period. Odgovaralo bi vam da odlazite na izlete u prirodu vikendom jer biste tako mogli biti sami i mogli biste uživati u intimnim trenucima. To će vam donijeti stabilnost.

Neophodno je da posebno pažnju posvetite komunikaciji i dogovorima. Nailazit ćete na neslaganja koja će dovoditi do stvaranja velike napetosti zbog opozicije Marsa sa Saturnom. Kako biste ublažili napetost i izbjegli ozbiljne konflikte i svađe, budite spremni na nalaženje zajednički prihvatljivih mogućnosti. Do kraja mjeseca ćete se uspeti dogovoriti.

Ako ste slobodni:

Osoba koju ste upoznali preko zajedničkog prijatelja vam neprestano šalje znakove pažnje koje ignorirate. S jedne strane vam se sviđa način na koji vam pristupa, ali vas ta osoba fizički ne privlači. S druge strane, netko tko vas fizički privlači ignorira vaše pokušaje da privučete pažnju. U drugoj polovini lipnja/juna će se pojaviti netko treći tko će vas znati zavesti, ali ćete ubrzo uvidjeti da se radi o nekome tko je po prirodi avanturista, emotivno nestabilan i koga ne drži mjesto.

Stariji Škorpioni će strpljivo i taktički zavoditi osobu koja im se sviđa i u tome će imati uspjeha. U drugoj polovini lipnja/juna ćete ući u vezu. Nakon kraćeg vremena će vaš interes a osobu koju ste upravo zaveli naglo opasti.

STRIJELAC
Ako ste u vezi:

Izazovni aspekti Sunca koje prolazi kroz vaše polje ljubavi s Neptunom i Jupiterom donijet će vam nestabilnost u odnosima s voljenom osobom. Vaš partner i vi ćete biti osjetljivi i promjenjivog raspoloženja, zbog čega će vam biti teško i u nekim trenucima nemoguće da se uskladite. To će dovesti do udaljavanja i zahlađenja. Budite spremni na kompromise.

Druga polovina lipnja/juna zahtijevat će od vas da mnogo toga popravite u svom odnosu s partnerom kako biste se mogli izvući iz teškoća. Na prvom mjestu je važno da vrlo ozbiljno shvatite potrebe vašeg partnera i uzroke koji su doveli do udaljavanja. Ako se potrudite prilagoditi partneru i ispuniti veći dio onoga što očekuje, doći će do poboljšanja.

Ako ste slobodni:

Osjećat ćete kako vam vaše okruženje ne odgovara i uvidjet ćete kako ne nalazite nikoga tko bi vam bio zanimljiv za ulazak u vezu. Nitko vas neće uspjeti zainteresirati, čak ni za avanturu. Najbolje što možete učiniti je da promijenite okruženje tako što ćete otići na putovanje na dalju relaciju, u inozemstvo. Na putovanju ćete imati kratku avanturu, što će vas djelomično zadovoljiti, ali će vam više odgovarati sam provod i novi ljudi nego osoba s kojim budete u prolaznoj vezi.

Nešto stariji Strijelci će konačno shvatiti kako su njihova očekivanja pretjerana i kako osoba koja im poklanja naklonost nije toliko puna nedostataka koliko su oni sitničavi. Odlučit ćete dati šansu ljubavi i ući ćete u vezu. To će biti dobra odluka.

JARAC
Ako ste u vezi:

Trigon Venere s Plutonom na početku lipnja probudit će vašu strastvenost pa ćete na taj način poboljšati odnose s voljenom osobom. Potrudit ćete se da u vašu vezu unesete više zabave, zajedničkih izlazaka, otići ćete na duže putovanje gdje ćete se moći posvetiti jedno drugom. Obasipat ćete partnera pažnjom i ispunjavat ćete mu želje.

U drugoj polovini lipnja ćete naići na ozbiljne nesuglasice i razlike u stavovima i očekivanjima, što će biti izazvano opozicijom Marsa sa Saturnom. To će dovesti do zahlađenja, a ako se ne potrudite naći zajednički prihvatljivo rešenje, riskirate da dođe do raskida veze. Iskreni i otvoreni razgovori će vam pomoći da ublažite napetosti.

Ako ste slobodni:

Upoznat ćete na početku lipnja osobu koja će u vama izazvati zaljubljenost na prvi pogled. Između vas i vaše nove simpatije će se za kratko vrijeme probuditi strasti i započet ćete vezu koja će biti puna dinamike i erotskog naboja. Osim što ćete se dobro slagati u seksu, ostvarit ćete i emotivnu bliskost za kratko vrijeme. S druge strane, nećete moći izbjeći posesivnost i ljubomoru. Druga osoba će prejako utjecati na vaše emocije. Mogućnost duge i skladne veze ipak postoji.

Nešto stariji Jarčevi će se potruditi oko osobe koja im se sviđa i pokazat će zavidnu vještinu, šarm i strpljenje. To će vam donijeti pažnju vaše simpatije, koja će vam pružiti šansu. Do kraja lipnja/juna ćete ući u skladnu vezu punu lijepih osjećaja.

VODENJAK
Ako ste u vezi:

Sunce koje vlada vašim poljem ljubavi pravit će kvadrat s Neptunom i opoziciju s Jupiterom, što će vam donijeti nesuglasice s partnerom u vezi zajedničkih financija i planova u što biste željeli uložite zajednički novac. Partner će biti nezadovoljan time što provodite više vremena van kuće s prijateljima. To može dovesti do ozbiljnih nesuglasica.

Izbjegavajte neiskrenost i afere, jer bi vam to moglo ozbiljno ugroziti brak ili emotivnu vezu. Kako će doći do neslaganja između vas i voljene osobe u važnim pitanjima, budite spremni na kompromis. Treća dekada srpnja/jula će vam donijeti poboljšanje jer ćete imati ideje kako riješiti ili bar ublažiti one probleme koji izazivaju najviše napetosti.

Ako ste slobodni:

Odgovarat će vam što više druženja i zabave i mnogo vremena ćete provoditi u izlascima i s bliskim prijateljima. Upoznat ćete osobu koja će vam se svidjeti, ali ćete otkriti da se radi o nekome tko nije slobodan i tko bi s vama htio imati tajnu vezu. Ulazak u takvu vrstu veze će se pokazati kao težak i kompliciran po vas i odustat ćete od toga. Dat ćete šansu osobi koja vam duže vrijeme poklanja pažnju. Ubrzo ćete uvidjeti da vam ni ta osoba ne donosi očekivano ispunjenje.

Nešto stariji Vodenjaci će ući u vezu s osobom koju će upoznati preko bliskog prijatelja. Već na početku će se veza pokazati promjenjivom i nestabilnom. Požurili ste i sada je potrebno da se bolje upoznate. Ne donosite nagle odluke.

RIBE
Ako ste u vezi:

Opozicija koju će Sunce praviti s Jupiterom koji vlada vašim poljem ljubavi donijet će vam neslaganja s partnerom oko zajedničkih ciljeva. Bit ćete nepopustljivi i nećete htjeti pristati na kompromis. To će dovesti do svađe i do udaljavanja između vas i voljene osobe. Potrudite se naći način da riješite nesuglasice i pored nezadovoljstva koje ćete osjećati.

Kvadrat Jupitera s Neptunom činit će vas emotivno preosjetljivim i smetat će vam svaka sitnica od strane partnera. Vi sami ćete biti preopterećeni obavezama. Ako želite izbjeći dalje komplikacije u emotivnoj vezi, nađite način da budete bar tijekom vikenda bliski s partnerom. Najbolje bi vam bilo da negdje zajedno otputujete gdje ćete imati vremena jedno za drugo.

Ako ste slobodni:

Osoba u koju ste zaljubljeni će vješto izbjegavati da vas primijeti i da se izjasni u pogledu toga hoće li vam pružiti šansu za mogućnost sastanka ili bližeg upoznavanja. Sredinom mjeseca ćete konačno uspjeti privući joj pažnju, ali ćete se ubrzo razočarati jer ćete uvidjeti mnogo toga što će na vas djelovati odbojno u pogledu vaše simpatije. Trebat će vam neko vrijeme da se oporavite od razočarenja i tek krajem lipnja/juna ćete upoznati osobu koja će vas privući i koja će vam pokazati naklonost.

Nešto starije Ribe će nailaziti na teškoće u pokušaju da se približe osobi koja ih privlači. Mada će prepreke biti velike, nećete odustajati, što će vam na kraju donijeti očekivanu nagradu. Naći ćete se nasamo s vašom simpatijom.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.