Ljubavni horoskop za prosinac: Ovan, Lav i Ribe u epicentru romantičnih događanja

Ilustracija

OVAN

Za Ovnove je ovo plodan ljubavni period, jer će Venera, planet ljubavi, uploviti u znak Strijelca što Ovnovima jako odgovara. Dolazi do oslobađanje pozitivne energije i pojačavanja intime među partnerima. Moguće je da će slobodni Ovnovi putovati van zemlje, a na tom putu će imati šanse upoznati neku posebnu osobu. Za sve Ovnove povoljan je period za stabilizaciju emocija i ostvarenje ljubavi, no ne trebaju previše očekivati i unaprijed planirati. Potrebno je samo uživati, te s pozitivnom energijom ući u Novu godinu.

BIK

Za pripadnike zemljanog i statičnog znaka Bika najvažniji će biti kraj prosinca, jer će tek tada moći završiti puno toga po pitanju emocija. No, sam početak mjeseca vrlo im je nestabilan na svim poljima, a posebno kada je u pitanju odnos s partnerom i ljubavne emocije. Nestabilnost se odnosi na potrebu da se previše preispituju i pokušavaju naći rješenje, ali koje nije moguće realizirati tijekom prosinca. Savjet im je da pričekaju kraj mjeseca, jer tek tada će moći pokrenuti svoju pozitivnu energiju koja će biti usmjerena na rješavanje problema s partnerom. Slobodni Bikovi će imati priliku vratiti se “na staro”, moguća im je obnova ljubavne veze.

BLIZANCI

Za Blizance ovaj mjesec je u znaku raščišćavanja odnosa s partnerom. Mnogi će Blizanci u ovom periodu prekinuti čak i duge veze, dok će slobodni prekinuti neki kontakt koji možda liči na početak nove veze. Prosinac je vrijeme kada im nije bitno toliko da se bave partnerom i njihovim odnosima već je važno da se okrenu poslu i svemu što se događa na tom polju, jer će imati puno poslovnih obaveza u narednih mjesec dana. Ako i dođe do prekida i zaoštravanja nekog odnosa, neka shvate da je to nešto što je svakako neminovno. Neke stvari, kada je ljubav u pitanju, jednostavno su takve kakve jesu i kakve moraju biti.

RAK

Za emotivne i maštovite Rakove ovo je jedan nestabilan mjesec koji im donosi sukobe i osjećaj da je sreća daleko od njih, pa će se osjećati pomalo loše i razočarano. Za Rakove koji su u braku, najbolje je da se tijekom prosinca bave obiteljskim odnosima, jer će se na taj način osjećati dobro i korisno. Ono što je važno je da dobro promisle oko svega, jer njihova preosjetljivost ih može itekako koštati. Neka sačuvaju sebe od pretjerivanja i potrebe da se svide drugima, u ovom slučaju partneru. Ovo svakako nije mjesec za sređivanje bilo čega po pitanju ljubavi i emocija, već je potrebno naučiti da je bolje oprostiti i prijeći preko nekih riječi.

LAV

Lavovi mogu odahnuti, jer ovo je njihov mjesec. Sad im je vrijeme da se okrenu sebi i svojim ljubavnim događanjima, posebno oni koji su skoro započeli neku novu ljubavnu vezu ili poznanstvo. Dobro bi bilo da se Lavovi posvete malo više izlascima, da se druže i šire svoju pozitivnu energiju koja će im se dvostruko vraćati. Oni koji su u braku ili stalnoj vezi, sada mogu računati na ogromnu podršku partnera, te će se naći u situaciji da pokrenu neku novu zajedničku temu koja se odnosi na zajedničku budućnost. Čuvajte se pretjerivanja i dramatiziranja krajem mjeseca.

DJEVICA

Djevice bi se trebale čuvati laži i tračeva koji se odnose na ljubavni dio njihovog života. Sada na tom polju mogu nasjesti na razne priče, te napraviti jako nepromišljen potez kada je u pitanju odnos u braku. Najbolje je da sve provjere i da dobro razmisle o onome što žele poduzeti. Ovo nije vrijeme da se prave nagli potezi. Bitno je reagirati po intuiciji. Kada su u pitanju slobodne Djevice, one bi mogle doći u sukob s dragom osobom, s kojom će krajem mjeseca imati susret koji je vrlo bitan za preokret njihove komunikacije.

VAGA

Suprotna strana neće imati baš mnogo razumijevanja, pa lako može doći do nesporazuma. Zauzete Vage trebaju uživati u onome što već imaju, koliko god da nisu nečim zadovoljne. Neka znaju da je ovo period kada im njihova Venera daje upravo onoliko svega koliko im i treba. Slobodne Vage mogu slobodno uživati u onome što im donosi Venera, te neka se potrude da dobro iskoriste mogućnosti koje im se sada pružaju, jer mogu ostvariti nešto lijepo i uspješno. Moguće je da vam ovog mjeseca, s poslovne strane, netko uzburka strasti, na primjer neki Lav.

ŠKORPION

Dobro bi bilo da u ovom periodu Škorpioni planiraju neki put, na primjer zimovanje, te da ga realiziraju do kraja godine, jer to putovanje može biti spas njihovoj vezi ili braku. Postoji jako velika potreba da se tijekom prosinca druga strana omalovažava, ali morate znati da partner može itekako osvetiti ako se osjeti ugroženo. Slobodni Škorpioni dobit će lijepu vijest od osobe koja ima veze sa inozemstvom. Također, moguće je da krajem mjeseca odu na kraći put, na kojem je moguće zanimljivo poznanstvo.

STRIJELAC

Ovaj mjesec je period kada će mnogi pripadnici znaka Strijelca pokrenuti sami sebe na bolje, jer imat će dobru energiju na svim životnim poljima. Bilo bi dobro da svi slobodni Strijelci ne ulaze u nove veze do kraja godine, već da takav plan, ako ga imaju, ostave za drugu polovicu siječnja 2018. godine. Oni koji su zauzeti, tražit će još više pažnje od partnera, te će pokazivati visok stupanj ljubomore.

JARAC

Ovo je značajan mjesec za Jarce, jer će njihov planeta Saturn konačno ući u njihov znak. Kad su emocije i ljubav u pitanju, puno toga će im sada biti u drugom planu, jer će Jarci biti sami sebi dovoljni. Osjetit će da se opet vraćaju sami sebi i to na jedan vrlo čudan način, bez mnogo drame i premišljanja. Zbog svega toga im se ne savjetuje da bilo što novo počinju ili da nešto staro prekidaju, već umjesto toga, neka puno više pažnje posvete sebi i rješavanju osobnih planova.

VODENJAK

Za Vodenjake, ovo je period kada će se morati vratiti na stvari koje nisu riješili ranije po pitanju ljubavi. To se odnosi na prošlo ljeto kada nisu uspjeli do kraja definirati što žele od suprotne strane, već su tako samo stvorili jako neugodnu situaciju s partnerom. Slobodni Vodenjaci imaju samo nastavak nekog komuniciranja, ali ne i početak neke ljubavne veze. Nije im sada vrijeme da nešto novo započinju, a tek krajem siječnja, moći će računati na neki konkretni potez od strane drage osobe.

RIBE

Ribe koje su slobodne dobit će lijepe vesti od osobe koju su nedavno upoznale, a poslije 20. 12. moguće je da dođe do susreta koji će u ljubavnom smislu biti jako bitan za njih. Ribe koje su u vezi ili u braku, imat će neki vid sumiranja odnosa, a moći će se posvetiti i drugim aspektima života. Bilo bi najbolje da se okrenu poslu i zaradi, jer ovo im je idealan period za promjene na tom planu. Do kraja ove godine jako je bitno da sve Ribe oproste sebi zbog nečeg na planu emocija, jer im je ova čitava godina bila jako napeta po pitanju ljubavnih odnosa, piše portal atma.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.