Ljubavnica ženi poslala pismo sa sočnim detaljima

Ilustracija

Carlie Maree (31) iz Australije proživjela je najgoru noćnu moru. Saznala je kako joj je suprug imao ljubavnicu, ali saznala je i sve detalje te veze, do onih najintimnijih. Bilo je to 22. svibnja 2015. godine – datum je to, kaže, koji nikada neće zaboraviti.

Tog dana na posao joj je došao email pod nazivom “Tvoj muž”. Poslala ga je njegova ljubavnica koju je on u međuvremenu ostavio pa mu se odlučila osvetiti tako da njegovoj ženi napiše baš sve. Taj email je imao razorne posljedice za obitelj. Inače, Carlie je supruga upoznala 2005., vjenčali su se 2011., a godinu dana kasnije dobili su kćer.

Godinu dana kasnije odlučila je odgovoriti ljubavnici svog supruga i zapravo joj zahvaliti što joj je pomogla da skonča brak koji ionako nije valjao:

Ovo je to pismo:

Prije godinu dana poslala si pismo koje je imalo strašne učinke na živote nekoliko ljudi – moj, mog muža, moje kćeri, naših roditelja, prijatelja. Razina detalja u koje si otišla pokazala je kako si željela nanijeti bol. Znala si jako dobro što to jedna supruga treba čuti kako bi došla do točke kada se više ne želi vratiti u svoj brak i ti si joj to dostavila – udarac za udarcem.

Ponekad se pitam koliko je toga on pokušavao pronaći, a što je izgubio kod mene. Bila sam jednom slatka plavuša u kratkoj suknji iza šanka u svojem omiljenom pubu. Deset godina kasnije ja sam mama u trenirci sa pokojom sijedom vlasi i vrećicama ispod očiju jer sam cijelu noć bila uz bolesno dijete. Ali, on je trebao voljeti i tu verziju mene.

U vrijeme kad je saznala za suprugovu aferu, Carlie je uglavnom bila s djetetom kod kuće, svega jednom tjedno je odlazila u ured. On je jako puno radio i izbivao od kuće često.

– Kad bi došao kući često je bio nervozan i umoran. Ja sam željela da živimo u skladnom braku pa sam mu predložila da odemo kod savjetnika. Pristao je i nakon nekoliko mjeseci stvari su postale bolje. Ali, baš tada sam saznala da je imao aferu i sve te užasne detalje – ispričala je Carlie i dodala kako ne mrzi tu ženu niti joj je pismo poslala zbog toga.

– Shvaćam da se zaljubila, ali zaljubila se u pogrešnog muškarca. Vjerujem da joj je slomio srce, ali, ipak, to što je napravila slanjem tog pisma je jako, jako grozna stvar. Jer, pa tko se u životu nije zaljubio u nekog pogrešnog? – rekla je Carlie, a prenio Daily Mail.

izvor: 24sata

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.