MAJA SPAHIJA STIGLA IZ KINE: Dala sam sve od sebe

Miss Hrvatske, Šibenčanka Maja Spahija jučer je sretno doputovala u Hrvatsku iz daleke Kine. Podsjetimo, Maja se u Kini natjecala na izboru za Miss svijeta, očekivanja su joj od početka bila skromna, a kući je donijela upravo ono što je i najviše isticala proteklih mjeseci – nova iskustva, priče i pozitivne životne avanture. Stekla je i brojna nova poznanstva i prijateljstva, a sve će to obitelji koja ju je na aerodoromu dočekala, ispričati čim joj se slegnu dojmovi.

– Dala sam sve od sebe da što bolje predstavim Hrvatskuu i žao mi je što se nisam uspjela plasirati bolje. Na izboru je bilo puno sjajnih cura i konkurencija je doista bila jaka. U preliminarnim natjecanjima su mi često bodovi izmicali ‘za dlaku’ pa sam nekad bila ljuta na samu sebe. Toliko da je nekad bilo i suza. No, ja sam ipak sportašica i sama činjenica da sam sudjelovala na ovako prestižnom natjecanju ljepote čini me ispunjenom i sretnom – rekla je novinarima Maja Spahija.

Foto: Domagoj Biondić

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.