Maja Šuput otkrila kako je upropastila prosidbu: ‘Nenad je smjesta otkazao sve dogovore’

Maja Šušut otkrila je kako je poremetila planove za prosidbu svom zaručniku Nenadu Tatarinovu te zašto vjenčanja ipak neće biti ove godine.

– Nenad i ja smo se zaputili na veliki odmor od 16 dana jer prva dva tjedna u siječnju nikad nema nastupa. Počeli smo s Tajlandom, nastavili na Maldivima, a stanica prije kuće bila je Dubai. Moji su prijatelji znali da će me na tom putovanju Nenad zaprositi, znali su i kad i gdje, ali su mi zatajili tu informaciju. Plan je bio, poslije sam doznala, da se prosidba dogodi u Bangkoku, rekla je Maja za Story i otkrila zašto se to na kraju ipak nije dogodilo u Bangkoku.

– Uspjela sam zeznuti prosidbu, a da nisam bila ni svjesna. Nenad je još iz Zagreba rezervirao stol u najboljem tamošnjem restoranu na 64. katu i sve detalje vezano uz prosidbu dogovorio s vlasnikom. Ambijent je bio prekrasan, hrana jako ukusna, baš smo uživali na večeri… Kad najednom violinist s jednog kraja restorana dolazi na drugi do para koji je sjedio blizu nas. Bio mi je čudan zvuk violine uz laganu glazbu koju pušta DJ pa sam upitala konobara što se zbiva i on mi je odgovorio da je u tijeku prosidba. ‘Pazi gdje je odlučio zaprositi ženu’, ispalila sam odmah. Nenad me usputno pitao zašto mislim da je to loša ideja. ‘Nije mi fora ispred tristo ljudi u restoranu od kojih potom očekuješ i pljesak. U mojoj glavi to je vrlo intiman čin. I zašto Bangkok? Zar će nakon prosidbe slaviti zajedno s nekom kraljicom ili kraljem noći?’, rekla sam mu. Samo mi je rekao da mora u toalet i smjesta otišao otkazati sve dogovore, ispričala je Maja kojoj su prijatelji sutradan slali poruke s pitanjima kako je i ima li što novo kod nje što joj je bilo veoma čudno, a njima je bilo čudno što se nije hvalila zarukama.

Podsjetimo, pjevačica je u studenom prošle godine javnosti otkrila da ponovno ljubi i to nekadašnjeg šibenskog direktora Nenada Tatarinova.

Foto: Instagram/arhiva

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.