Mama pozvala policiju nakon što je sin imao ispad bijesa

Ilustracija

Majka Sandy Gribble, iz Aucklanda na Novom Zelandu, rekla je da je odlučila poslati svoga sina Lachieja u spavaću sobu zbog toga što je bio nestašan. Ali kad je došla u sobu kako bi ga provjerila, užasnuto je shvatila da je nestao nakon što se pope o kroz prozor.

– Naše prekrasno prvorođeno dijete jutros se probudilo na krivoj strani kreveta i odlučio je testirati svaku granicu znanu čovječanstvu. Kazna je bila da ne može ići na sate plivanje i kratki time-out. Prije nego me počnete suditi da je to strogo jer ima samo tri godine – da, ima samo tri godine, ali je nadareno dijete i ima neobičan karakter i ne može ga se podcijenjivati. Nikad, napisala je mama na Facebooku, a prenosi Daily Mail.

Kad je vidjela kako joj je sin pobjegao, izjurila je na ulicu samo u majici i donjem rublju. Trčanje niz cestu (ne vjerujem da ja zapravo mogu trčati), obično olakšanje da je neozlijeđen i da ga automobil nije ‘pokupio- rekla je. Kad je pronašla svog malog dječaka, počeo je vrištati na majku dok su susjedi gledali.

 

Još je bio ljut i zlovoljan zbog cijele situacije i počeo je temper tantrum u kojem je vrištao na mamu ‘Ti kakica mama, ti ogromna kakica mama, nisam više tvoj prijatelj’…

‘Sjajno, hvala mali, sad će svi susjedi izaći i gledati to sr*** od predstave i odlično mi je da mi svi sad misle da sam najgora mama na svijetu.’

Htjela je naučiti svog sina lekciju i nazvala je lokalnu policijsku stanicu kako bi joj pomogli u nastojanju da spriječi svoje dijete da ponovno pobjegne od kuće.

‘Nazvala sam policijsku stanicu. Razgovarala sam s Lisom, koji se nasmijala i rekla mi da je budem tiho i dovedem ga’, rekla je mama, a prenosi Daily Mail. Tako je obitelj posjetila stanicu gdje su policajci objasnili malo Lachieju o sigurnosti na cesti i zašto nikad više ne bi trebao pobjeći.

‘Nakon svega ovoga, napokon je shvatio! Ustvari mu je sjalo nakon 1216 dana da ceste nisu izgrađene za malu djecu i polugole mame i da je trebao slušati ‘, dodala je rekavši da će postaviti brave na prozor spavaće sobe njezinog sina, po savjetu policije, prenosi rtl

Foto: ilustracija

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.