Marta Šupe i njezine tri prijateljice osvojile vrijedne poklone u Dalmareu

Shopping centar Dalmare mjesto je okupljanja i zabave čitave obitelji, s vama slavi sve važne blagdane, dariva vas i misli na vas na posebne dane u godini.

Ovoga puta slavio je žene, njihovo postojanje, uspjehe i dostignuća. U povodu Dana žena i ove ih je godine odlučio darivati. Žene i njihove prijeteljice jer prijateljstvo je najveći i najljepši dar koji zaslužuje poseban poklon. Tako su Marta Šupe i njezine tri prijateljice Mia Gulin, Antonela Živković i Vana Mučić osvojile 500 kuna poklon-bona salona Derma Nova, shopping za 500 kuna u Mango trgovini, večeru samo za svoju žensku ekipu, poklon-bon iz kina u vrijednosti 300 kuna i buket cvijeća. Svečano preuzimanje nagrada održalo se danas u subotu ispred kina Cinestar.

Budući da se ljubav, prijateljstvo i radost udvostručuju dijeljenjem, Dalmare priprema za vas i vaše obitelji još mnoge lijepe trenutke.

red carpet01 red carpet02 red carpet04 red carpet05 red carpet08 red carpet15 red carpet16

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.