Mile Perkov nastupa na 13. Međunarodnom Marko Polo Festu u Korčuli

Pjevač Mile Perkov na 13. Međunarodnom Marko Polo Fest-u u Korčuli izvest će skladbu ‘Suze za Dalmaciju’, nakon čega izlazi i njegov prvi samostalni album.

Mile Perkov po završetku osnovne škole pohađa Policijsku akademiju u Zagrebu gdje postaje i solist u zboru pitomaca Policijske akademije. Nakon završene akademije Mile radi u aktivnoj službi MUP-a od 1999. do 2017. godine kao inspektor od Dubrovnika do Šibenika. Ima jedna anegdota koju su u šali uputili njegovi prijatelji i poznanici a koje se Mile rado sijeti, dok je paralelno pjevao po gažama i bio u službi MUP-a ‘Po danu oni meni pjevaju, a navečer ja njima’.

Bio je član klapa ‘Logorun’ iz Tribunja, ‘Mirakul’ iz Vrpolja te ansambla ‘Bracera’ s kojim nastupa na Melodijama hrvatskog juga u Opuzenu gdje osvajaju drugu nagradu publike. Prvim singlom ‘Dalmacija plače, Dalmacija piva’ nastupa na Opuzenu 2015., kada zapravo kreće u solističku glazbenu avanturu, piše Marcopolofest.

Godinama je Mile pokušavao uskladiti glazbeni i inspektorski posao u šibenskoj policiji, međutim glazba je prevladala svaku njegovu misao i potekla venama poput pravog dalmatinskog crnjaka. Prateći njegovu glazbenu karijeru, slobodno možemo reći kako ovaj talenat nije napravio grešku što će uskoro i vrijeme pokazati. 2016. godine u izdanju izdavačke kuće izlazi njegov drugi singl ‘Kriva je’ a 2017. treći pod nazivom ‘Lipša od sviju’.

FOTO/VIDEO On je inspektor koji je lisice zamijenio mikrofonom. Mile Perkov krenuo je u napad na estradu

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.