Mislite da još uvijek nije prebolio bivšu? Ovi znakovi odaju da ste u pravu

Nijedna žena ne voli biti u sjeni bivših djevojaka svog dečka.

Naravno, svaki će frajer reći svojoj djevojci da je prebolio bivšu, no pravu istinu odaje njegovo ponašanje. Ovo su znakovi da vaš dečko još uvijek pati za bivšom:
Brani je pred drugima
Iako mu je slomila srce i povrijedila ga, on ne dopušta da itko govori loše o njoj i još uvijek je smatra savršenom? U tom slučaju vjerojatno se nikada nećete moći mjeriti s njegovom bivšom pa je to bolje i ne pokušavati.
Spominje je svakodnevno
Čak i ako priča o tome koliko je bila naporna ili zločesta, to odaje da prema njoj još uvijek gaji snažne emocije te da razmišlja o njoj svaki dan.
Izbjegava bilo kakav razgovor o njoj
Frajer koji je stvarno prebolio svoju bivšu neće imati problema pričati s vama o boli koju mu je nanijela ili je tu i tamo spomenuti u nekoj od svojih starih priča. No ako uporno izbjegava bilo kakav razgovor o bivšoj, i to može biti znak da još uvijek nije raščistio svoje osjećaje prema njoj, piše index.
Bivša mu je postala najbolja prijateljica
Nema ništa loše u tome da s bivšom ostane u kontaktu, dapače, to je jedan od znakova da ju je prebolio. No čudno je da bivši nakon prekida postanu najbolji prijatelji i to obično znači da jedno od njih definitivno nije preboljelo tu vezu, a to obično bude ona osoba koja je ostavljena.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.