Modna revija u subotu u Dalmareu, pistom će prošetati i dogradonačelnik Mileta

Modna revija s proljetnim kolekcijama održat će se ove subote 28.ožujka na glavnom trgu u Dalmare centru. Sve posjetitelje očekuje prezentacija najnovijih proljetnih kolekcija iz trgovina Dalmare centra te prezentacija novog proljetnog izdanja Da!magazina .

Modna revija je i humanitarnog karaktera. Naime, udruga ‘Veliko srce malom srcu’ također će biti prisutna sa štandom na kojem će se nalaziti promo materijali.

Pozivamo sve da si priključe i pomognu akciju udruge koja bavi djecom čije zdravlje je ozbiljno narušeno teškim srčanim problemima.

Prikupljena sredstva od kupovine proizvoda namijenjena su za kupovinu medicinskih uređaja koji bi pomogli u dijagnosticiranju teških oboljenja i srčanih bolesti djece prije i poslije rođenja.

Reviju s početkom u 18 h, službeno i svečano otvorit će dogradonačelnik Danijel Mileta koji će i sam prošetati pistom i na taj način prezentirani najnovije modele trgovina.

Program kroz koji će sve prisutne voditi voditeljica Matea Erceg, upotpunit će svojim nastupom i klapa Cima.

Svakako ne propustite pogledati reviju koju će nositi poznate manekenke, sportaši i mališani.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.