‘More je živo’: Argonauti uz ribicu Dobricu još jednom naglasili važnost zaštite prirode

Udruga Argonauta predstavom ‘More je živo’ educira djecu o važnosti zaštite prirode i očuvanja morske bioraznolikosti. Cilj Argonauta je poticati ekološku osviještenost djece od ranog djetinjstva, a ovom predstavom žele poručiti kako svako dijete od malih nogu može biti kao ribica iz predstave, Dobrica, koja je zaštitnik mora i okoliša u kojem živimo.

DSC_0746 (Medium)

Premijera predstave, u kojoj su se djeca upoznala sa zanimljivim svijetom podmorja uz ribicu Dobricu, djevojčicu Anu, dječaka Petra i dida, održana je u dječjem vrtiću ‘Biograd’, a potom i u Betini i Jezerima. Predstava će se održati i u Šibeniku, odnosno u dječjem vrtiću ‘Osmijeh’ i to 27. ožujka.

5 (Medium)

Inače, Udruga provodi peto izdanje projekta ‘Kornati- važno je o moru znati’, a cilj je jačanje svijesti o vrijednosti prirode, odnosno Kornatskog otočja, kroz tri različite komponente. Ministarstvo znanosti i obrazovanja RH financira projekt s nešto više od 94 tisuće kuna.

DSC_0779 (Medium) DSC_6476 (Medium)

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.