Mozart i ženska zadovoljstva

Mozart je jednom napisao da se muškarac i žena u trenucima orgazma uzdižu do božanstvenosti. Ovaj siloviti osjećaj trebao bi biti kruna najintimnijeg odnosa između muškarca i žene. Jedan od mostova koji ih spaja.

Žensko tijelo apsolutno predivna kreacija prirode iza koje se, međutim, krije vrlo osjetljiva ravnoteža. Kada je ta delikatna harmonija narušena ili fizički ili psihički, seksualna želja može oslabiti, a užitak orgazma može postati nedostižan. U tim slučajevima muškarci mogu birati među brojnim preparatima, dok su žene bile prepuštene da se same nose s tim problemima ili da potraže terapeutsku pomoć. Drugog rješenja nije bilo. Sve do sada.

G-Sense je prva kapsula za žensko zadovoljstvo u Hrvatskoj. Seks za ženu ne znači samo fizički zadovoljstvo, ona ne žudi za seksom samo zbog ekstatičnog fizičkog doživljaja, veći i zato što obožava emocije koje prate taj čin. Kada žena šapne svom muškarcu da želi seks, to znači i da želi s njim podijeliti svoju intimnost u koju, osim njenog muškarca, nitko drugi nema privilegiju doprijeti.

G-Sense vas vodi bliže toj jedinstvenom intenzitetu bliskosti sa voljenom osobom, potiče u vama strast i osjetljivost na svaki njegov dodir, budi u vama ekstazu u kojoj postajete jedno sa svojim muškarcem. Oslobodite strast u sebi, senzualnost koja oslobađa zadovoljstvo u vama.

Izvor: budiin

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.