Muškarci ovog horoskopskog znaka često ne žele djecu

To su jako lijepe želje. I katkad nerealne. Nažalost, ne sanja svaki muškarac o tome da stvara djecu i ženi se. A kakve to veze ima s astrologijom? Čini se da muškarci s ovih horoskopskih znakova to čine malo češće od ostalih – iz različitih razloga.

Jarac

On voli jedino svoj posao! Svoj cijeli bitak gradi na poslovnom uspjehu. Na putu do šefovskog mjesta jednostavno ga ništa ne može zaustaviti. Za zgodnu obiteljsku kućicu i puno djece potrebno je i puno vremena – kojeg on nema (ili ne želi imati). To ga može skrenuti sa puta ka uspjehu, piše miss7

Strijelac

On je pravi avanturist i stalno je u akciji. Želi prolaziti kroz život spontano i slobodno – inače vrlo brzo postane nesretan. Boji se da će se zbog djeteta morati odreći slobode i neće više moći biti odgovoran samo za sebe.

Vodenjak

On je slobodan kreativan duh koji rado tulumari. Ne može se pomiriti s krutim konceptom obitelji. Osjeća se ograničen društvenim normama i boji se prihvatiti cjeloživotnu odgovornost.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.