Muškarci rođeni u ova tri horoskopska znaka su najromantičniji

ožda smatraš da je nemoguće pronaći idealnog muškarca – međutim, možda ti zvijezde mogu pomoći? Premda su karakterno različiti – oni su duhoviti, oni su nježni, oni su sjajni ljubavnici… Ova tri znaka romantične su zvijezde zodijaka.

1. Bik

Muškarci rođeni u znaku Bika daleko su najromantičniji od svih ostalih. Bikovi radije daju nego uzimaju – to ih jednostavno čini sretnima. Muškarac rođen u znaku Bika će te maziti, paziti i razmaziti – ispunit će ti svaku želju.

2. Ribe

Na drugom mjestu nalaze se Ribe. Muškarci rođeni u znaku Ribe prirodno su slatki i najradije bi se s njima stalno mazile. Njihova romantična žila kucavica nije „vanjski ukras“ – ona je u njima i zrači iz njih. Ribe svladavaju sve sitnice svakodnevice s lakoćom, bez puno muke i pompe – i s nevjerojatno romantičnim gestama.

3. Lav

Nije na prvom mjestu, ali je u top tri: muškarac- Lav. On će pokušati sve da te iznenadi. Lav se ne zadovoljava sitnicama, on želi zasjati. To vrijedi i za romantične geste; ako ne ostaneš bez riječi, nešto je pogrešno napravio, piše miss7
Foto:Ilustracija

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.