Na službenom Instagramu kozmetičkog diva Revlon našla se dobro poznata šibenska vizažistica

Da je Šibenčanka Lucija Aužina vrhunska vizažistica i nije nova vijest, a danas joj je za njezin rad stiglo još jedno priznanje. Naime, njezina fotografija objavljena je na britanskoj službenoj stranici kozmetičkog diva Revlon, a oduševila ih je hrabrim makeupom s naglaskom na crvenim usnama.

– Malo je reći da sam u šoku. Već neko vrijeme Revlon prati moje radove, obzirom da se služim njihovim proizvodima koji su mi izuzetno kvalitetni. Tako su me zapravo primijetili, pa ispod mojih slika često možete naići na njihove pohvale, no objava moje slike na njihovoj službenoj stranici je ogromno iznenađenje. Vidjeti svoje lice uz lice Wonder woman Gal Gadot je nevjerojatno priznanje za moj rad. Presretna sam i uopće ne mogu vjerovati. Ovo mi je veliko ohrabrenje za daljnji rad i potvrda da se sva ljubav, vrijeme i rad koji ulažem u makeup apsolutno vrati višestruko – kazala nam je oduševljena Luca.

Tako je naša Luca stala uz bok sa svjetskim trendsetericama koje inspiriraju na stotine tisuća svojih pratitelja –Ashley Graham, Gal Gadot i Adwoam Aboah. Revlonovu službenu stranicu prati nešto više od 167 tusća pratitelja, a Luca je u nekoliko minuta ‘pobrala’ preko 390 ‘lajkova’.

luca auzina lucija auzina

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.