Na Supertalent se prijavio i Casper: Žiriju predstavio točku ‘Gledanja kroz ženu’

Ovaj vikend na sceni splitskog HNK bilo je živo, sa svih strana Dalmacije slijevali su se mladi, stari, žene, muškarci, kako bi žiriju pokazali svoj supertalent. Split je ovaj vikend postao polazna točka za audicije Supertalenta, popularnog showa Nove TV, koje će se održati u ukupno četiri grada. Nakon grada pod Marjanom ekipa se seli i Rijeku, Zagreb i Osijek. Sveukupno se za novu sezonu showa prijavilo više od dvije tisuće ljudi, od kojih je 300-tinjak osiguralo mjesto na audicijama, piše Slobodna Dalmacija. 

Među kandidatima je i poznati šibenski mađioničar Casper ili punim imenom i prezimenom Milorad Mišković.

Evo kako ga je Slobodna predstavila:

Čovjeka koji svojim moćima može nešto što nije uspjelo ni svemoćnoj farmaceutsko-medicinskoj industriji, srezati ženi kilažu. Riječ je o šibenskom mađioničaru, ako ćemo gledati radno i paradno, Casperu. Pravo mu ime, kaže, nije ni bitno, izgovara ga samo ako ga policija nekim čudom zaustavi. Dakle, osim što stanjuje, on svojoj asistentici Kristini iluzijama skida i glavu, može je i prepoloviti, navesti je da lebdi.

Jučer je za žiri spremio točku “Gledanja kroz ženu”, što mu s onako tananom, elegantnom Kikom definitivno nije bio problem. Naš vjerni čitatelj, kojemu je, kaže, “Slobodna” u srcu, dao nam je do znanja kako je od njegovih supermoći postala tako vitka, pa bi je sada trebao staviti na obrnuto, udebljati je. E, ali to je već teži problem.

– Jednom ja malo pred nastup popio i Kiku prepolovio, ali eto čuda, nikako je vratit u staro stanje. I donio je tako doma njenim roditeljima u dva dijela. Ali uspješno smo se je opet sastavili – kaže Casper koji ima i komičarski talent.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.