NAGRADNA IGRA: Vodimo vas na Rozgu i Carla Lia u Aurori

U petak 24. srpnja u primoštenska Aurora dovodi jedno veliko ime iz svijeta elektronike – Carla Lia!  Uz glavnog gosta večer će upotpuniti veteran hrvatske elektronske scene Pero Fullhouse, urnebesni dvojac iz Technotice Jolly Joke & Galinac, rezidentni dvojac iz Šibenika i Splita Scheva & Juri Paik, rezidenti Decoded Records partija na Zadarskom području Mani & Butters, organizator Nox festivala Nicehell, kralj Aftera iz Splita – neoizostavni Okac i naravno label boss Edy C. Početak je u 23 sata!

Subota je rezervirana za već tradicionalni ljetni koncert Jelene Rozge koja je uvijek rado viđeno lice u primoštenskom klubu.

Šibenski portal je pripremio karte za najsretnije od Vas. Dijelimo ukupno 4×2 karte za svaki događaj, a sve što trebate je odgovoriti točno na pitanja.

Tko želi u Auroru u petak treba točno odgovoriti na pitanje Iz koje države dolazi Carlo Lio?

Kome je draža hrvatska estrada i želi skakati na Rozgine hitove, trebao bi znati Koja se hrvatska pjevačica žestoko obrušila na Jelenu Rozgu kada je izašao njezin hit ‘Nirvana?

Točne odgovore, zajedno sa Vašim podacima i naznakom na koji koncert želite ići, šaljite na marketing@novi-tjednik.hr.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.