Najbolja novogodišnja odluka za svaki horoskopski znak

NOVOGODIŠNJE odluke najčešće stvarno planiramo ostvariti, ali putem ih nekako jednostavno odlučimo ignorirati i prebaciti za drugu godinu. Ove ćeš novogodišnje odluke ipak uspjeti održati na životu, samo trebaš pronaći onu koja odgovara tvom horoskopskom znaku.

Ovan – biti strpljiviji

Ovnovi su često nestrpljivi i brzopleti, zbog čega vrlo često nešto započnu, ali nemaju strpljenja da to i završe. Novogodišnja odluka o strpljivosti za ovnove bi mogla biti najvažnija.

Bik – cijeniti ono što imaš

Bikovi se toliko bave stvarima koje bi htjeli imati, da često zaborave biti zahvalni za ono što već imaju. Zbog toga su često i nezadovoljni jer stalno jure za novim stvarima koje još nisu njihove.

Blizanci – usporiti

Blizanci uvijek nekamo žure i ganjaju što više stvari odjednom, zbog čega su često pod stresom. Novogodišnja odluka o usporavanju je idealna za ovaj znak.

Rak – gledati na stvari pozitivnije

Ovaj znak je sklon pesimizmu, a upravo je bijeg od pesimizma savršena odluka za rakove. Obrišite iz života ljude koji vas deprimiraju i okružite se pozitivom.

Lav – slušati druge

Lavovi su lojalni prijatelji, ali često loše slušaju druge i na tuđe probleme odgovaraju svojima. Zato je to savršena novogodišnja odluka za lavove baš to – slušati druge.

Djevica – zauzeti se za sebe

Uvijek spremne pomoći drugima, djevice često postaju tuđi otirač i netko koga drugi vole iskorištavati. Novogodišnja odluka o zauzimanju za sebe je za djevice put u puno sretniji život.
Vaga – naučiti reći NE

Vage su sklone činjenju usluga za druge, čak i onda kada to stvarno ne žele raditi. Zbog toga bi vage trebale naučiti reći NE, što je idealna novogodišnja odluka za njih.

Škorpion – više vjerovati ljudima

Škorpioni često na razočaranje reagiraju povlačenjem, a ako ih je netko povrijedio, sve su manje skloni vjerovati ljudima. Novogodišnja odluka koju bi trebali donijeti škorpioni je ona o davanju šanse drugima, pogotovo kad je riječ o povjerenju.

Strijelac – prestati se udaljavati od ljudi

Strijelci se zbog stresa povlače u sebe, zbog čega se polako udaljavaju od ljudi. Nova godina je savršen razlog da se to promijeni.

Jarac – staviti sebe na prvo mjesto

Jarcima je često neugodno reći što stvarno osjećaju, a samim time i izboriti se za sebe. Staviti sebe na prvo mjesto zvuči kao sebična odluka, ali jarcu baš to i treba.

Vodenjak – manje multitaskinga

Vodenjaci si vole natovariti što više zadataka, zbog čega su često pod stresom jer ne mogu stići baš sve. Manje multitaskinga idealna je odluka za vodenjake.

Ribe – boriti se za svoje snove

Ribe su kreativci koji imaju puno ideja, ali vrlo često i premalo hrabrosti da ih realiziraju. Novogodišnja odluka o borbi za svoje snove je savršena prilika da se to promijeni.

Izvor; Index

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.