Najljepša hrvatska misica u novom romatičnom spotu Marka Škugora

Za novu pjesmu ‘Ako projdemo” Marko Škugor tvrdi da je najljepša koju je do sada otpjevao, a u spotu mu se pridružila i bivša misica Ivana Ergić.Pjesmu ‘Ako projdemo’ potpisuje vrhunski autorski dvojac, Neno Ninčević i Miro Buljan, dok aranžman i produkciju potpisuje Igor Ivanović.

– Pjesma ‘Ako projdemo’ zasigurno je jedna od najsnažnijih i najljepših pjesama koje sam dosad otpjevao! Legendarni autorski dvojac, Neno Ninčević i Miro Buljan, opet su napravili pjesmu za sva vremena! Sve to je u jednu modernu glazbenu priču uklopio Igor Ivanović, a za spot je glavni i odgovorni bio Željko Petreš. Velika hvala, po meni, našoj najljepšoj misici do sada – Ivani Ergić na sudjelovanju u ovom projektu i na fenomenalnoj odrađenoj ulozi rekao je Marko Škugor za dnevnik hr

Novi album

Ova će se pjesma naći i na novom Markovu albumu ‘Samo s tobom sam upoznao ljubav’, koji bi uskoro trebao biti u prodaji. Album će zasigurno odjeknuti, baš kao i njegov album prvijenac ‘Dalmatinska vilo’, s kojim se dugo zadržao na top-listi najprodavanijih.

Marko svoju karijeru gradi čvrstim koracima, a vrhunac njegova dosadašnjeg rada je bio koncert u ožujku u Lisinskom koji je bio rasprodan čak 12 dana ranije, a publika ga je nagradila s nekoliko stajaćih ovacija.

Prije brojnih ljetnih nastupa Marko se nedavno uputio na romantično putovanje u Veneciju i San Franciso sa suprugom Ivanom kako bi napunio baterije.

Foto: arhiva

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.