Najveći srcolomci Zodijaka: S ovim horoskopskim znakovima ne želite prekinuti

Ilustracija
Svatko se drugačije nosi s prekidom.
No postoje neki horoskopski znakovi koji će vas, kad okončate vezu, potpuno “slomiti”. Ako ih na bilo način uvrijedite, vratit će vam najmanje duplo, a pripremit će vam i najokrutniju kaznu. Poslije njih više nećete biti isti, a evo tko su najveći srcolomci Zodijaka:
Ovan
Ovnu nije problem povrijediti ljude oko sebe jer mu zapravo nije ni stalo do njih. Kada odluči prekinuti kontakt to će i napraviti, potpuno hladno i bezosjećajno te bez razmišljanja o tome hoće li svojim postupcima nekome slomiti srce, piše index.
Pokušate li s Ovnom razgovarati o tome, po pogledu ćete shvatiti da do njega ništa ne dopire. Ovnovi jednostavno ne razumiju zašto bi se zbog njihovih postupaka itko osjećao povrijeđeno i to im se ne isplati ni objašnjavati, jer ih samo možete isprovocirati. A kad im dotaknete živce, tek će onda pokazati koliko stvarno mogu biti okrutni te da uopće ne znaju što znači empatija.
Djevica
Djevice slove kao drage i suosjećajne osobe koje nikada nikoga ne bi povrijedile no to je potpuno netočno. Djevice su u svemu perfekcionisti, pa tako i u lomljenju tuđih srca. Sklone su osuđivanju i znaju biti jako grube te su uvijek direktne i nije ih briga hoće li svojim riječima povrijediti druge. Iako je iskrenost vrlina, Djevice se često istinom služe u vlastitu korist, a točno znaju i kada te koje “dugme” pritisnuti kako bi izazvale reakciju koju žele.
Misle i da vam moraju održavati lekcije o svemu, a smatraju i da će najbolje upaliti ako budu brutalne. Ako povrijedite Djevicu, vratit će vam deseterostruko te će svaki svoj potez racionalizirati i uvjeriti sami sebe da će im svi koje su povrijedili jednog dana na tome biti zahvalni.
Lav
Lavovi lako zavole ljude, ne jednako lako ih i zauvijek prekriže iz života. Kad je Lav s nekim završio, to je to i više za tu osobu ne želi ni čuti te ga ne zanima ako ju je u međuvremenu povrijedio.  Lavu je potrebna i pažnja, a ako ju ne dobije u količini koju očekuje ili ako povrijedite njegov ego, čeka vas opasna osveta. Njihov kamen spoticanja je i ljubomora koja Lavove često zna navesti da rade grozne stvari ljudima s kojima su u vezi.
Svoj bijes i prijezir ne mogu sakriti i uvijek ćete znati da su ljuti, a sve čime im se netko zamjerio zapamtit će kao problem te druge osobe. Lavovi sebe vide kao velike vladare i smatraju se sposobnima za određivanje “kazne” svakom tko im se namjerno ili slučajno zamjeri.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.