Nakon bujice kritika jer je udarila dijete po guzi javila se Doris Pinčić

U emisiji ‘Sve u šest’ glumica i RTL-ova voditeljica prvi put je progovorila o medijskoj drami koju je doživjela jer je iskreno priznala da je udarila dijete. Svima je poručila da im se i zahvaljuje na kritikama jer je to bio način da pogleda sebe iz drugog kuta.

Nakon medijske buke koju je izazvala njezina kolumna na portalu klokanica.hr, oglasila se i Doris Pinčić Rogoznica.

“Kad sam prihvatila zadatak pisanja kolumne, rekla sam si: ili ću je pisati iskreno ili neću pisati. I to zato što sam vidjela koliko je meni značilo kad su moje prijateljice otkrile neke svoje strahove. I ja se bojim, i ja ne znam, i ja nisam sigurna ponekad pa kada vidim da netko drugi to isto proživljava, bude mi malo lakše”, kaže Doris.

Iskreno je tako Doris napisala i da je neposluh svojeg jednoipolgodišnjeg sina Donatakaznila blagim udarcem po guzi. Uslijedili su mnogobrojni članci o neadekvatnoj odgojnoj metodi i bujica reakcija cijele hrvatske javnosti. Njezine namjere bile su daleko od bilo kakvog poziva na nasilje. No kada se već pokrenula rasprava, drago joj je da se pokrenuo dijalog o tome gdje nasilje zaista počinje.

“Kod roditelja, ako to uopće možemo nazvati nasiljem, ono se događa iz nekog straha, iz opreza i iz želje da najčešće zaštitimo dijete. Ono što smo možda zaboravili u svemu ovome jest da i ja, kao i svi drugi roditelji, svoje dijete volim najviše na svijetu i da bih za svoje dijete napravila apsolutno sve” kaže glumica za RTL.

IZVOR: RTL/Magazin.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.