Napokon imamo dobitnicu nagradne igre ‘Postani model na jedan dan’

Na mail marketinga stigla je poruka čitateljice Ivane Plenča koja je predložila svoju majku kao idealnu kandidatkinju za našu nagradnu igru ‘Postani model na jedan dan’. Ivana smatra da je njezina majka idealan kandidat jer ju život nije mazio.

 

‘To je majka koja o svemu vodi računa, samo o sebi ne. Prijeko joj je potreban makover jer smatram da za svojih 47 godina može izgledati puno bolje i za to mi treba Vaša pomoć. Bila bih Vam vrlo zahvalna kada bi odabrali moju majku,znam da bi je baš razveselila s tim darom. Odgojiti četiri kćere i muža koji je malo težak sam po sebi te još uz to održavati cijelu farmu životinja, te biti cijeli život svi na prvom mjestu osim nje same, zbilja nije jednostavno, pa zašto joj ne priuštiti nešto šta će pamtit cijeli život? Lijepi pozdrav i nadam se pozitivnom odgovoru. Hvala’ – napisala je čitateljica koja je pokazala da nema veće ljubavi od one između majke i djeteta, u oba smjera.

Čestitamo sretnoj dobitnici Zlati Plenči, želimo joj da zablista kao pravi model, a njezina preobrazba će biti objavljena na Šibenskom portalu.

Sretnu dobitnicu očekuju tretmani u Derma Novoj, odjeća u Leo Store-u u Dalmare centru i nakit koji je osigurala Mary nakit.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.