Naručila preko interneta haljinu iz snova za maturalnu zabavu, a na njezinu adresu stiglo je ovo!

Tinejdžerica Alivia Briggs iz Alabame na vlastitoj koži uvjerila se da online kupnja ponekad može biti veliko razočaranje.

Naime, ova maturantica preko interneta je naručila savršenu haljinu za svoju maturalnu zabavu, a ono što joj je stiglo na kućnu adresu neugodno ju je iznenadilo

CgCBWtAUIAAoxdR

U kutiji je bila haljina koja gotovo ne nalikuje onoj koju je ona naručila. – Bila sam stvarno uzbuđena jer mi je haljina bila prelijepa – kazala je Alivia čije je oduševljenje brzo splasnulo.

haljina.jpg

– Platila sam ju 223 dolara i dobila haljinu koja skoro i ne liči na ono što sam naručila. Haljina nije toliko loša, ali ne želim nositi nešto što nisam naručila – kazala je maturantica koja je na kraju na maturalnu zabavu otišla u smaragdnozelenoj haljini.

– Srećom da sam imala plan B u slučaju da se ovo dogodi – napisala je djevojka na svomTwitteru koja će zasigurno drugi put dobro razmisliti prije nego naruči nešto preko interneta.

IZVOR: Večernji.hr

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.