Ne vjerujte mu nikad: Ovo je horoskopski znak koji najviše laže

Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

RIJETKO tko za sebe može reći da ne laže baš nikad, ali kad je u pitanju ovaj horoskopski znak, laži su jednostavno dio svakodnevice.

Riječ je o Blizancima kojima istina jednostavno nije najbolji prijatelj.

Najčešće lažu iz ovih razloga:

Pokušavaju se izvući iz nečega što su obećali

Razlog zbog kojeg nas većina laže, ali kod Blizanaca je to ipak malo drugačije. Oni često obećavaju stvari koje se nikad neće dogoditi jer ne razmišljaju o posljedicama svojih obećanja. Nešto što im se u određenom trenutku čini kao dobra ideja vrlo brzo postaje obećanje, iako su svjesni da se ono nikad neće realizirati, piše index.

Žele spasiti obraz

Ako su pogriješili, Blizanci će se koristiti lažima kako bi spasili obraz. Ovisni su o popularnosti i žele se svidjeti svima, čak i ako se za to moraju služiti lažima.

Vole zadovoljne ljude oko sebe

Blizanci se hrane srećom koju izazivaju kod drugih, a ako moraju birati između istine koja neće rezultirati srećom i laži koja će napraviti privid sreće, uvijek će odabrati laž. Ne rade to zlonamjerno, samo žele usrećiti što više ljudi.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.