NE ZABORAVITE: Svakog dana poklanjamo vam pet ulaznica za lunapark Madi!

Zbog velikog interesa naših sugrađana, Šibenski portal u suradnji s lunaparkom Madi odlučio je svakog dana nagraditi s pet ulaznica za najbolju zabavu u gradu – lunapark na Šubićevcu.

Ponavljamo, šaljite svoje podatke na marketing@novi-tjednik.hr, a mi ćemo Vas obavijestiti mailom da li ste baš Vi sretan dobitnik.

Lunapark Madi osnovan je još daleke 1939. godine u Slavonskom Brodu, a u obitelji Dominika Justamenta već je treću generaciju.

lunapark web5

– Posao je pokrenuo moj djed, naslijedio ga je moja otac, a, evo, sad ja vodim lunapark. Dakle, iskusni smo u ovom poslu, prošli smo skoro sve gradove bivše Jugoslavije, a zadnjih godina uglavnom smo na obali, u Splitu, Zadru, i evo, po osmi put u Šibeniku. Sviđa nam se tu, inače se ne bismo vraćali, Šibenčani su dobre mušterije- kaže vlasnik lunaparka Madi Dominik Justament.

U lunaparku je standardna ponuda, autići, busalica, kuće strave…, svega onog što se i očekuje u jednom lunaparku, s tim da je Madi s daleko najboljom ponudom u cijeloj Hrvatskoj.

– Što se tiče sigurnosti, ona je na visokoj razini, dobro smo uhodani, a i svake godine nas pohodi inspekcija za sigurnost, nikad nismo imali problema- kaže Dominik Justament.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.