Netflix traži ljude koji će po čitave dane pod dekicom gledati njihove serije i filmove i za to dobivati plaću

screenshot/youtube

Ne bi li bilo krasno da sutra ne morate naviti budilicu i otići na posao? Da se, recimo, omotate dekicom i uz kantu kokica uživate u najnovijim nastavcima omiljene serije na Netflixu? A još bi bolje bilo da vas netko za to odluči i platiti?

Pa, vaše želje možda se mogu ostvariti. Najpoznatija svjetska platforma za gledanje komercijalnih video sadržaja na internetu – Netflix – upravo je objavila natječaj za posao iz snova- Traže osobe koje će radno vrijeme provoditi gledajući njihove sadržaje, naročito serije i dugometražne filmove. Profesionalni binge-gledatelj! Zvuči odlično!

Službeni naziv radnog mjesta je urednik-analitičar, no zapravo se cijeli posao sastoji od toga da radni dan provedete pred televizorom i računalom, te “gledate, istražujete, ocjenjujete, tagirate i analizirate sadržaj”.

Kako javlja britanski Independent, Netflix je u međuvremenu uklonio natječaj, najvjerojatnije zbog prevelikog interesa, pa ne znamo kolika se plaća nudi profesionalom “žderaču” filmova, serija i nerazumne količine kokica.

A s obzirom da Netflix samo ove godine namjerava na internetu ‘isporučiti’ više od 700 originalnih filmova i serija, novom zaposleniku posla sigurno neće manjkati, piše 100posto

Foto:ilustracija

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.