Nikolina Savić pronašla je svoj put do balansa, a u istoimenoj knjizi pomaže to i drugima

Jučer je u šibenskoj Gradskoj knjižnici svoju drugu knjigu sugrađanima predstavila inspirativna Nikolina Savić. Riječ je o knjizi ‘Put do balansa’ koja je svojevrsni nastavak prve knjige ‘Život s dušom’, ali opet, kako je predavačica rekla, neovisna o prvoj.

nikolina savić knjiga

U sklopu predstavljanja, Nikolina je zainteresiranim sugrađanima puna dva sata strpljivo pomagala dati odgovore na pitanja koja im stoje na putu prema obogaćivanju vlastite duhovnosti i traženja unutarnjem mira i sreće. Tako se na tapeti jučer, u prvom redu našli ego, stresne situacije, zakon privlačenja i svakodnevni problemi.

– Tek kad prestanemo slušati ono što nam govori ego i umjesto toga napokon otvorimo svoje srce, spoznat ćemo tko smo i zašto smo tu. Ego nas, primjerice, uvjerava da izlaza nema i da moramo patiti i dalje, dok srce u tom slučaju jedino otvara nova vrata – rekla je Nina.

predavanje Nikolina Savić

Osim toga, javno je, ovom prilikom progovorila i o vlastitom iskustvu bliske smrti koje joj je i promijenilo način gledanja na život. Svi njeni snovi su, kaže, sadržani u umjetnosti balansa kojeg je pronašla, a u svojoj knjizi pomaže ga pronaći i drugima. Ona predaje i piše srcem i dušom što se jučer osjetilo, a uporno ističe da svi mogu biti sretni, ispunjeni i radosni ako sebi to napokon dopuste.

nikolina savić 2

nikolina savić

Nikolina Savić održava i seminare, tečajeve meditacije i duhovnog razvoja, a o ovoj zanimljivoj predavačici Šibenski je portal nedavno i detaljno pisao.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.