Nina Kraljić i Quartet u svibnju će Šibenčane ‘povesti’ na mistično putovanje

Nina Kraljić i njen bend 6. svibnja prvi će put nastupiti u HNK u Šibeniku, u 20 sati. Mlada i talentirana glazbenica od pobjede u  showu ‘The Voice’ samo niže uspjehe, a osim što pjeva, ona sklada, pleše i posuđuje glas mnogim likovima u crtanim filmovima. U Šibenik dolazi u pratnji svog benda, kojeg čine gitarist Miro Gugić, udaraljkaš Marko Šturman, te violončelist Matej Milošev.

Šibenčane očekuje Ninin glazbeni program pod nazivom ‘Acoustic World Music Experience’, osmišljen kao poziv na mistično glazbeno putovanje aranžmanima world music skladbi, vješto izmješanih različitih stilova glazbe – od ambijentalnih i profinjenih pop pjesama, filmske glazbe, ethno skladbi, sevdaha, pa sve do Nininih vlastitih skladbi sa albuma ‘Samo’.

Šibenskoj publici Nina će izvesti i spoj probranih svjetskih uspješnica i hitova – ali na sasvim poseban način i u posebnim aranžmanima i na taj način uvjeriti šibensku publiku kako svakoj pjesmi daje svoj poseban pečat i svaku pjesmu učini posebnom i svojom. Ulaznice u predprodaji po cijeni od 65 kuna možete nabaviti u Caffe bar Harmonija (Trg kralja Držislava 4, Šibenik) te na sam dan koncerta u HNK Šibenik po cijeni od 80 kuna.

foto: Facebook/ Nina Kraljić

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.