Nova Miss Hrvatske je Šibenčanka Maja Spahija

U CRIKVENICI je održan izbor za Miss Hrvatske, koja će u prosincu u Kini predstavljati našu zemlju.

Nova Miss Hrvatske je Maja Spahija iz Šibenika, prva pratilja je Katarina Čavar iz Zagreba, dok je druga pratilja je Anja Bijelić iz Zadra.

U finale izbora Miss Hrvatske 2015. Maja je ušla pobjedom na županijskom izboru Miss Šibensko-kninske županije 2015. Na pitanje zašto želi biti Miss, prije izbora rekla je: “Zbog putovanja, promocije svog rodnog grada i države ali i zabave

Na izbor je došlo 17 kandidatkinja, a cijeli tjedan su naporno radile, pa čak i vježbale. Naime, ove godine uvedena je nova kategorija – sport, u kojoj je bila najuspješnija Antonija Damjanović.

U finale ih je ušlo 11, a u žiriju su između ostalih bili Tihana Harapin Zalepugin, Nenad Korkut, Dubravko Šimenc i gradonačelnik Crikvenice Damir Rukavina. Izbor su vodili prošlogodišnja Miss Antonija Gogić i novinar i glumac Davor Garić.

Antonija je tijekom izbora ispričala jednu od anegdota s lanjskog izbora za Miss svijeta, kad je u Londonu imala natjecanje u sportu, a sljedećeg dana sve su kandidatkinje imale takvu upalu mišića da nisu mogle nositi cipele s potpeticama.

U talent showu nastupilo je pet kandidatkinja, a vidjeli smo točku ritmičke gimnastike, borilačkih vještina, plesnu točku, ples oko šipke (definitivno najbolji trenutak večeri), a čuli smo i kakve su pjevačke sposobnosti izabrane Missice Maje, koja je otpjevala “Don’t Cry For Louie”.

Djevojke su dobile i lekciju u služenju društvenih medija i prezentaciji ispred kamera.

U superfinale su ušle Maja Spahija, Matja Čičak, Elena Jung, Marta Malenica, Katarina Čavar i Anja Bijelić.

One su odgovarale na pitanja poput što je to humanost, kako se vide za deset godina, kako bi predstavile Lijepu Našu nekome tko nije bio u Hrvatskoj, koliko će ovo natjecanje promijeniti njihov život i koliko se misle nakon njega usavršavati,

“Kad bih spojila ljepotu i znanje, ne bi mi bilo kraja”, rekla je jedna od kandidatkinja.

U zabavnom programu nastupili su Goran Karan, Emanuel i EtnoTine.

izvor:index.hr

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.