NOVA OAZA LJEPOTE U ŠIBENIKU: Po vrhunski make up i blistav osmijeh u salon za šminkanje Zara!

U subotu je u Šibeniku na adresi  Eugena Kvaternika 12, otvoren Salon za šminkanje Zara. Salon predivnog ambijenta i opuštene atomosfere nova je meka za sve djevojke i žene koje žele biti u trendu i izgledati savršeno. Za maturalne plesove, vjenčanja, večere ili kakav važan događaj na kojem želite zablistati, najvažnije je imati vrhunski i postojan make up.

salon za sminkanje zara 260716 7

Usluga šminkanja obuhvaća i dnevni i noćni make up za sve prigode, od izlazaka do vjenčanja. Ovo je prvi salon u Šibeniku otvoren isključivo za šminkanje, uz koje nudi i izbjeljivanje zubi – Pearl Smile.

salon za sminkanje zara 260716 6

– Cijeli život sam se šminkala  no uskoro me prošla volja da sebe šminkam jer sam otkrila ljubav prema šminkanju drugih. Potom sam upisala privatni tečaj kod Saše Jokovića, koji me poveo sa sobom na Fashion week gdje sam radila pet dana. Od nedavnih angažmana moram spomenuti event Miss Mamma, na kojem sam također radila. Uz ostalu kozmetiku, najviše koristim Make up forever i Mac. Moram spomenuti da ne bih mogla bez Antonija Perišića koji mi je bio ogromna podrška i pomoć – kaže vlasnica salona, simpatična Martina Gracin.

salon za sminkanje zara 260716 13

Vlasnici je želja da klijentice dolaze u salon, a ukoliko ne mogu doći, ona sa sobom uvijek ima spreman make up kofer.

salon za sminkanje zara 260716 12

– Kozmetičko izbjeljivanje zubi je bezbolan proces, ne oštećuje caklinu i nema nuspojava. Martina preporučuje da se barem jednom godišnje napravi tretman, a može se kupiti i kućni set s kojim zube možete izbjeljivati u udobnosti svog doma. Gel je jako lagan,  sadrži 0,1 posto peroksida, a nakon tretmana nema osjetljivosti zuba – objašnjava nam dentalna higijeničarka s 20 godina iskustva, Romana Stipčić.

salon za sminkanje zara 260716 14

 

Informacije o točnoj lokaciji, broju telefona za narudžbe ili ako imate nekih pitanje možete pronaći na facebook stranici – Salon za šminkanje Zara

Klikom na dolje priloženu fotografiju zavirite u fotogaleriju s otvaranja.

salon za sminkanje zara 260716 9

SPONZORIRANI ČLANAK

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.