Novi projekt najpozitivnije šibenske kreativke: Dolores Bura je puno više od rastavljene žene, svoje prošlosti i dijagnoze

– Ja sam puno više od od svoje prošlosti, svojih problema, ja sam puno više od rastavljene žene i puno više od svoje dijagnoze, riječi su Dolores Bure, šibenske fotografkinje i kreativke koja je prezentirala svoj novi projekt koji nosi naziv ‘Ja sam puno više’.

– Mjesecima sam razmišljala o toj ideji jer svi prolazimo kroz faze u životu u kojima nas etiketiraju na ovaj ili onaj način. Htjela sam reći i poslati poruku da samo jači od svih problema, a upravo nam nadolazeći Uskrs donosi tu poruku. Sve možeš, jači si od svega i ti si puno više od bilo kojeg problema ili ograničenja koje ti život donese. Svaki projekt radim s ciljem da bude drugačiji, tako da sam ovaj put odlučila snimiti video. Trebao mi je asistent i tako sam putem Facebooka objavila da tražim jednoga. I znate što, reakcije su bile odlične i u jednom danu mi se javilo više od 20 osoba. Kad sam vidjela da žele sudjelovati i bez da znaju o čemu se radi, jer očekuju neku pozitivu, odlučila sam ih sve uključiti, priča nam Bura koja iza sebe ima brojne projekte koji ‘pršte’ pozitivnom energijom.

dolores5

Do samog snimanja razradila je još nekoliko detalja, a današnja atmosfera na snimanju je bila savršena, otkriva nam.

– Posebna zahvala ide Udruzi Aurora iz koje su sudjelovale tri djevojčice čiji osmijeh neću nikada zaboraviti. Svaki moj projekt priča je za sebe ali nevjerojatno je kako mi svaki projekt dovede u život ljude baš vezane za tu temu. Nitko nije znao o kojoj se temi radi, a javili su se pravi ljudi, priča nam Dolores koja je još uvijek pod dojmom današnjeg snimanja.

dolores

dolores1

dolores2

dolores3

dolores4

– Jači smo nego što mislimo, jer kada budemo odlazili sa ovog svijeta jedino šta će biti važno je koliko smo drugih srca dotaknuli. Ljubav koju smo dali bit će jedina ljubav koja nam ostaje, Doloresine su riječi čija je jedina misija širiti ljubav.

 

Dolores Bura

JA SAM PUNO, PUNO VIŠE -upravo sam došla sa snimanja mog novog projekta i pod ovooolikim dojmom moram zapisati sve ove emocije ,svaki moj projekt priča je za sebe ali nevjerovatno je kako mi svaki…

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.