O najboljima će odlučiti Goran Karan i Željko Petreš: Poljubite se, snimite mobitelom i postanite dio spota poznatog pjevača

Poznati pjevač Goran Karan poziva sve zainteresirane na sudjelovanje u njegovom spotu za pjesmu ‘Jednom dnevno’.

– Veliko mi je zadovoljstvo pozvati vas na sudjelovanje u snimanju video spota za pjesmu ‘Jednom dnevno’. Video ćemo prezentirati kao mali ljubavni glazbeni recept za Valentinovo – poručio je Karan, te dodao pravila.

Naime, ako želite biti dijelom stvaranja ovog spota, prvo morate poslušati pjesmu, a ako se slažete s porukom pjesme i želite upravo vašim poljupcem začiniti video za ‘Jednom dnevno’ trebate učiniti jednostavno stvar.

– Dođite s najdražom osobom na ono posebno ‘vaše’ mjesto. Okrenite vaš mobitel vodoravno, zbog formata TV i ostalih ekrana, zatim uključite video snimanje i zamolite nekog da snimi vaš poljubac. Neka to, za potrebe ovog spota, bude nekoliko kratkih i slatkih sekundi. Ako video snimate u večernjim satima, za dobru snimku trebat će vam dodatno osvjetljenje. Nakon toga, možda vam i ne treba. A, što se mene tiče,  možete ugasiti i snimanje. U slučaju da silom prilika niste s voljenom osobom, postoji još jedan jednostavan i divan način na koji se možete uključiti u video za pjesmu ‘Jednom dnevno’ i tako  premostiti daljinu i njemu ili njoj čestitati Valentinovo. Uključite srce, sjećanje i maštu i pošaljite, ali s guštom, poljubac u kameru. Ili poljubite fotografiju voljene osobe na zaslonu… Ili… ma, znam ja, smislit ćete vi nešto posebno. Tu digitalnu poruku u boci, taj vaš ciljani solo poljubac ćemo za ovu priliku nazvati – poljubac u boci – kazao je pjevač.

Dvadeset najboljih poljubaca, po izboru šibenskog redatelja Željka Petreša i pjevača, ulaze u spot za pjesmu ‘Jednom dnevno’. Vaš video pošaljite na mail goranjednomdnevno@gmail.com, preko WeTransfera.

– Dragi ljudi, da bismo ‘Jednom dnevno’ učinili dokumentom i vaše ljubavi, to valja napraviti na takav način da svi budemo sretni i zadovoljni. Želimo biti u okvirima zakonske regulative i vlastite slobodne volje. To Vam, lipi moji, znači da, trebate imati preko 18 godina i da video šaljete i ustupate svojom dobrom voljom i bez naknade. Dakle, dobrodošli u naš ekskluzivni klub Dobrovoljnih davatelja poljubaca

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.