Odmah nakon što je rodila curicu, pala je u komu – ali sjetili su se što će je probuditi

Amerikanka Shelly Cawley iz Sjeverne Karoline prošle je godine rodila zdravu curicu Rylan.

Međutim, nakon poroda carskim rezom, došlo je do stvaranja opasnog krvnog ugruška u organizmu mlade majke i ona je pala u komu. Njezin suprug Jeremy ispričao je kasnije novinarima kako se našao u potpunom emotivnom šoku. Odmah nakon euforije zbog rođenja djeteta morao se suočiti s mogućnošću da ostane bez svoje supruge.

Prijatelji bračnog para Cawley formirali su molitveni tim i molili su neprestano za ozdravljenje Shelly.

Situacija je bila teška, a liječnici su rekli Jeremyju kako će biti teško održavati Shelly na životu, ako njezin organizam ne bude reagirao. Tada se jedna od medicinskih sestara, Ashley Manus, sjetila što bi moglo pomoći.

“Znali smo kako u takvim slučajevima fizički kontakt majke i novorođenčadi pomaže. Pomislili smo zašto to ne bi pokušali i sada, ovaj put kako bi pomogli majci”, rekla je sestra kasnije.

Kada su je stavili pored majke mala Rylan je bila tako sretna da je odmah zaspala. Međutim, ubrzo se probudila i počela plakati. Istog trenutka kada se to dogodilo, liječnici su na vitalnim funkcijama majke vidjeli promjenu. Ta promjena je donijela poboljšanje njezinom zdravstvenom stanju. Idućih nekoliko dana, redovito su dovodili dijete majci. Nakon nekog vremena ona se probudila iz kome.

“Liječnici su mi rekli kako je moje tijelo, kada sam čula njezin plač, podsvjesno počelo reagirati. Mislim da mi je njezin plač dao razlog boriti se. Jer sam trebala živjeti za nju”, ispričala je kasnije Shelly.

“Sjećam se momenta kada sam se probudila, gledala u njezino lice i mislila kako je ona najljepša beba na svijetu. Znam da svaka majka tako misli, ali osjećala sam posebnu povezanost s njom zbog svega što smo prošli”, rekla je Amerikanka portalu Buzzfeed.

Nakon određenog razdoblja rehabilitacije, izašla je iz bolnice, a njezin suprug Jeremy je napisaoknjigu u kojoj je opisao kako mu je vjera pomogla proći kroz tu tešku situaciju.

Pogledajte video koji je zabilježio jedan od prvih susreta majke i kćeri, kada se Shelly već počela oporavljati.

izvor.bitno.net

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.